Region

Svet

Željko Joksimović na novogodišnjem koncertu peva sa Majom, Danielom i Mladenom iz X Factor Adria (Foto)

Željko Joksimović u novogodišnjoj noći pevaće na Trgu u Kruševcu, a specijalni gosti koji će mu pomoći u tome biće i njegovi štićenici iz šoua "X Factor Adria": Maja Novaković, Daniel Kajmakoski i Mladen Lukić.

Željko Joksimović na novogodišnjem koncertu peva sa Majom, Danielom i Mladenom iz X Factor Adria (Foto)



X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač odabrali svoje kandidate za sledeću fazu! (Foto+Video)
Finalisti muzičkog šou programa X Factor Adria, čiji je mentor Željko Joksimović,  biće specijalni gosti na večerašnjem dočeku Nove godine na Trgu u Kruševcu. Maju Novaković, Mladena Lukića i Daniela Kajmakoskog brojna televizijska publika imala je priliku da upozna poslednjih nedelja tokom emitovanja srpskog izdanja planetarno popularnog muzičkog takmičenja.

U najsvečanijoj noći tokom godine svi posetioci Željkovog novogodišnjeg koncerta imaće priliku da uživo čuju i ove vrsne mlade pevače. Njihov mentor, jedan od najboljih muzičara u regionu, već nedeljama uvežbava njihove nastupe pre svega zbog početka živih nastupa u šouu "X Factor Adria", ali su svi zajedno odvojili vreme i za pripremu nastupa u Kruševcu.


Foto: Minacord Production

Probe u studiju Željka Joksimovića, "Minacord", proticale su u sjajnoj atmosferi, a Maja, Daniel i Mladen odlično funkcionišu.

X Factor Adria: Toni Cetinski - Ako Mladen Lukić ne pobedi, ja se odričem karijere! (Video)
"Velika mi je čast što ću, kao finalista "X Factor Adria", zajedno sa kolegama iz grupe, Majom i Danielom, nastupiti na novogodišnjem koncertu našeg mentora Željka Joksimovića! Mnogo smo radili proteklih nedelja, Željko je veliki profesionalac i jedan od najboljih muzičara današnjice od koga zaista ima šta da se nauči. Novogodišnji koncert u Kruševcu je veliki izazov za nas, ali i malo zagrevanje za sve ono što nas čeka od januara kada kreću emisije uživo. Jedva čekam", kaže Mladen Lukić, jedan od finalista iz grupe Željka Joksimovića.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Minacord, Promo/TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>