Region

Svet

Severina sama za doček Nove godine: Ne može sina da uvede u Crnu Goru bez dozvole Milana Popovića

Severina Vučković će doček Nove godine provesti bez svog sina Aleksandra, jer bez dozole Milana Popovića ne može da ga uvede u Crnu Goru, gde pevačica nastupa u novogodišnjoj noći.

Severina sama za doček Nove godine: Ne može sina da uvede u Crnu Goru bez dozvole Milana Popovića



Severina promenila odluku: Niko ne sprečava Milana da vidi sina za Božić!
Hrvatska pevačica Severina Vučković bivšem vereniku Milanu Popoviću nije dozvolila da Božić provede sa njihovim sinom Aleksandrom, a sada će i ona za doček Nove godine biti sama, jer dete ne može da uvede u Crnu Goru bez Milanove dozvole.

"Bilo da su roditelji u braku ili su razvedeni, u zakonskoj su obavezi da daju saglasnost za putovanje njihovog maloletnog deteta. Zakon je striktan i jednak za sve, i za Severinu kao i za ostale majke. Bez saglasnosti Milana Popovića da njegov sin Aleksandar uđe u Crnu Goru, neće mu to biti omogućeno. Biće vraćen sa granice", rekao je izvor iz crnogorske policije za "Blic".

Severina odbila Milanovu molbu: Ne da mu sina za Božić?
Kako srpski biznismen nije dao saglasnost da njegov sin otputuje sa majkom u Crnu Goru, gde će pevačica nastupiti u novogodišnjoj noći, a za njene planove da ga odvede saznao iz novina, Severina će morati da Aleksandra ostavi u Hrvatskoj.

"Milana niko nije kontaktirao ovim povodom, tako da odobrenje nije dao. Ukoliko Severina odvede dete bez njegove dozvole, to znači da zakon ipak nije jednak za sve", rekla je portparolka Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>