Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović opet pokazala gole grudi! Ovog puta, neplanirano! (Foto 18+)

Jelena Golubović, pobednica pete sezone Farme, već je tokom rijalitija svoje grudi obnažila i šokirala javnost, a od silne euforije sinoć joj se desila slična stvar, doduše nenamerno.

Farma 5: Jelena Golubović opet pokazala gole grudi! Ovog puta, neplanirano! (Foto 18+)Pobednik Farme 5 je Jelena Golubović! Rediteljka dobila 50.000 evra i verenički prsten! (Foto+Video)
Nakon što je proglašena pobednicom rijalitija Farma 5, i nakon što je isprošena od Čupe Kalača, Jelena Golubović je bila toliko euforična i uzbuđena, da je od silne sreće skakala po studiju TV Pink.

Tom prilikom, desio se mali incident. Naime, Jeleni su ispale grudi iz haljine, a gledaoci to nisu imali priliku da vide, jer je televizijski prenos već bio završen.


Foto: nadlanu.com

Farma 5: Pogledajte grudi Jelene Golubović! Rediteljka se skinula za stolom! (Video 18+)
Međutim, znajući da je pobednica rijalitija isti obeležila svojom kontroverznošću, pa i egzibicionizmom, verujemo i da će ovaj incident videti kao sasvim minoran. Naime, Golubovićeva je već tokom samog rijalitija, iz protesta, pred svim farmerima okupljenim za trpezarijskim stolom, a i milionskim auditorijumom okupljenim kraj malih ekrana, podigla majicu, i pokazala gole grudi. Naspram toga, sinoćni incident i nije previše šokantan!

Autor: T.I.
Izvor: nadlanu.com
Foto: Farma Promo, nadlanu.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>