Region

Svet

Ivan Ivanović: Bivša žena i ja savršeno funkcionišemo, želim da tako ostane zauvek

Jedno od zaštitnih lica TV Prva, voditelj Ivan Ivanović, u Novoj je godini poželeo da zauvek ostane u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom, jer smatra da je ona najbolja osoba na svetu.

Ivan Ivanović: Bivša žena i ja savršeno funkcionišemo, želim da tako ostane zauvek



Iako su se razveli pre godinu dana, Ivanu je bivša supruga Zorica sa kojom ima ćerkicu Stašu i dalje jedan od najboljih prijatelja, kao i da je jedna od najboljih osoba koje poznaje. Na pitanje da li su prošlo leto bivši supružnici proveli zajedno, Ivan kaže:

"Ne, leto sam proveo sa ćerkom Stašom. Naravno, novinari su drugačije interpretirali, pa je ispalo da sam bio na romantičnom krstarenju sa bivšom ženom i da se plamen ponovo rasplamsao. Slučajno se dogodilo da smo u isto vreme bili u Rovinju, ali Staša je prvo letovala sa njkom, pa onda sa mnom", rekao je Ivan Ivanović za magazin "Hello".

"Zoka i ja smo zaista u dobrim odnosima. Ona je zaista dobra osoba, jedna od najboljih koje sam ikada upoznao. I posle svega ostali smo prijatelji, što je u Srbiji čudno, jer ljudi nisu navikli da bivši supružnici normalno komuniciraju. Ovde se čupaju kose, bacaju se saksije, iznosi se prljav veš pred javnost. Naša stvarnost je drugačija i često nas možete videti zajedno. Veoma sam ponosan da savršeno funkcionišemo i želim da tako ostane zauvek", rekao je voditelj.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>