Region

Svet

Ana Kokić: Posle pobede ostala sam sama na sceni i plakala (Video)

Ana Kokić, pobednica pve sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", i dalje svojim pobedničkim nastupom okupira pažnju publike, a kaže da ju je trijumf toliko emotivno dotakao, da nije mogla da zadrži suze.

Ana Kokić: Posle pobede ostala sam sama na sceni i plakala (Video)



"Kada se sve završilo, kada su svi otišli, ostala sam na praznoj sceni i suze su krenule same", otkrila je ubedljiva pobednica šoua Tvoje lice zvuči poznato.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić vs. Pink - Pronađite razliku! (Video)
"Emocije su bile prejake. Nisam mogla da se suzdržim. Stajala sam tamo sama i sve u meni je eksplodiralo", rekla je Ana Kokić za "Blic", nakon što je odnela pobedu svojom imitacijom pevačice Pink, uz pesmu "Try", a od koje publici i dalje zastaje dah.

Javnost je Aninim nastupom naročito bila fascinirana zbog izuzetno teške, pa i vratolomne koreografije, a koju je sama Pink, inače bivša profesionalna gimnastičarka, uvežbavala mesecima.

"Verovali ili ne, nama pripreme traju najviše pet dana. Dva dana smo imali za utvrđivanje gradiva, i to je to. U žaru priprema sam malo i nogu povredila, ali to nije strašno. Dobro je, prošlo je", kazala je Kokićeva.

Nikola Rađen ponosan na suprugu Anu Kokić: Najponosniji! Ana, volim te!
Ana dodaje da joj je drago što je dobila priliku da pokaže da je i u Srbiji moguće da zvezde budu velike i sjajne kao one najveće i najsjajnije svetskog kalibra. Iako njena porodica nije bila uz nju na samom nastupu, ona kaže da je najveću podršku dobijala upravo od njih.

"Nikola mi je još pre mesec dana rekao da ću pobediti. Porodica mi je najveća podrška. Iako nerado govorim o tome, moram da kažem da su u potpunosti bili uz mene", rekla je Ana.

Na pitanje šta planira dalje, pevačica kaže da su joj emocije pomešane. "Osećam se i lepo i tužno jer je kraj. Ovo je u meni pokrenulo želju i volju da se borim i nadam se da će mi svi ljudi koji su učestvovali u ovome pružiti priliku da se družimo i posle ovoga", zaključila je Ana Kokić.

Podsetite se Aninog nastupa, kojim je odnela ubedljivu pobedu u spektakularnom šouu "Tvoje lice zvuči poznato":



Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>