x
Region
Filip Panajotović se seli u Tursku zbog uloge u seriji Sulejman Veličanstveni?!
31. decembar 2013. 09:13
Filip Panajotović, maneken i bivši učesnik rijalitija Farma, nakon raskida sa Stanijom Dobrojević čvrsto je rešio da se posveti karijeri, te kako stvari stoje, uploviće i u glumačke vode.


Maneken Filip Panajotović, učesnik četvrte sezone rijalitija Farma i bivši dečko Stanije Dobrojević, uskoro će napustiti Srbiju. Razlog njegovog odlaska jeste popularna turska serija "Sulejman Veličanstveni".

"Filip je radio u Turskoj kao model i zaista je imao mnogo posla, a ljudi sa kojima je sarađivao su oduševljeni njegovim ponašanjem, ali i fizičkim izgledom. Pozvao ga je agent za modele iz Turske i rekao mu da je ušao u uži krug za jednu od sporednih uloga u seriji Sulejman Veličanstveni. On nikom nije želeo da otkriva detalje, ali znam da završava glavom bez obzira sve obaveze u Srbiji, kako bi uspeo da stigne na završni deo kastinga, jer nije dovoljno što se on po fizičkom izgledu uklapa u ulogu, potrebno je da ispuni i ostale uslove. Pored toga, ukoliko dobije ulogu moraće da ide na usavršavanje njihovog jezika, ali bi ponovo i morao da se preseli u Tursku", otkrio je izvor blizak Filipu.

Ovakve navode Filip Panajotović nije bio raspoložen da detaljno komentariše. "Trenutno nisam u mogućnosti da iznosim bilo kakve detalje u javnost, nadam se da će se sve završiti dobro", kratko je prokomentarisao.

Autor: T.I.
Izvor: ex.com
Foto: Twitter

   
| More    
Filip Panajotović svakodnevno putem društvenih mreža obaveštava svoje obožavaoce o dešavanju iz svog privatnog života. Ovog puta zgodni maneken na svoj Tviter profil postavio je novu fotografiju kojom je potpuno očarao pripadnice lepšeg pola.
1. oktobar 2014. 18:02
Filip Panajotović nakon izlaska iz rijalitija posvetio je mnogo vremena i truda kako bi usavršio svoj izgled, a iako su se njegovi napori isplatili, maneken i dalje svakodnevno vežba u teretani.
28. avgust 2014. 22:18
Fanovi Filipa Panajotovića voleli bi da u Ledenom izazovu vide i polivanje mladog manekena koji bi se time priključio brojnim svetskim i domaćim zvezdama u humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za obolele od amiotrofične lateralne skleroze (ALS).
23. avgust 2014. 00:24
Maneken Filip Panajotović napornim treninzima uspeo je da svoje telo dovede u top formu, a novom fotografijom koju je postavio na društvenu mrežu Tviter samo govori o tome da su rezultati i više nego uspešni.
19. avgust 2014. 19:59
Filip Panajotović koji je svojim učešćem na Farmi očarao ženski deo populacije, oduvek je izgledao kao seksi zavodnik. Maneken je na svoj Tviter profil postavio fotografiju sa početka svoje karijere, kojom je izazvao pregršt pozitivnih komentara.
27. jul 2014. 14:29
Maneken Filip Panajotović nedavno je izjavio da do kraja života želi da bude srećan koliko je sada u ovom periodu, a da mu osmeh i dalje ne silazi sa lica svedoče fotografije iz provoda koje je objavio na Tviteru.
22. jul 2014. 14:13
Filip Panajotović nakon što je uklonio tetovažu sa imenom Stanije Dobrojević, konačno je rešio da svoju prošlost ostavi iza sebe i nastavi dalje. Mladi manken na svom Instagram profilu postavio je fotografiju na kojoj u veoma prisnom razgovoru uživa u društvu atraktivne brinete.
19. jul 2014. 20:11
Filip Panajotović pohvalio se na Fejsbuku obavljenim šopingom, a nakon zlih komentara koji su sastavni deo života svake poznate ličnosti, odlučio da je napiše i sam jedan podugačak komentar i obrati se svojim fanovima.
16. jul 2014. 18:36
Maneken Filip Panajotović odlučio je da se, kako sam kaže, vrati u formu i ponovo je počeo da trenira, a za sam početak odlično se pokazao udarajući džak i video svog treninga postavio je na društvenim mrežama.
11. jul 2014. 12:15
Filip Panajotović definitivno je odlučio da Staniju Dobrojević izbriše zauvek iz svog života, tako što je tetovažu sa njenim imenom, prepravio i uradio u obliku narukvice, a novim crtežom na telu pohvalio se fanovima putem društvene mreže Tviter.
28. jun 2014. 21:58

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus