Region

Svet

Filip Panajotović se seli u Tursku zbog uloge u seriji Sulejman Veličanstveni?!

Filip Panajotović, maneken i bivši učesnik rijalitija Farma, nakon raskida sa Stanijom Dobrojević čvrsto je rešio da se posveti karijeri, te kako stvari stoje, uploviće i u glumačke vode.

Filip Panajotović se seli u Tursku zbog uloge u seriji Sulejman Veličanstveni?!



Maneken Filip Panajotović, učesnik četvrte sezone rijalitija Farma i bivši dečko Stanije Dobrojević, uskoro će napustiti Srbiju. Razlog njegovog odlaska jeste popularna turska serija "Sulejman Veličanstveni".

"Filip je radio u Turskoj kao model i zaista je imao mnogo posla, a ljudi sa kojima je sarađivao su oduševljeni njegovim ponašanjem, ali i fizičkim izgledom. Pozvao ga je agent za modele iz Turske i rekao mu da je ušao u uži krug za jednu od sporednih uloga u seriji Sulejman Veličanstveni. On nikom nije želeo da otkriva detalje, ali znam da završava glavom bez obzira sve obaveze u Srbiji, kako bi uspeo da stigne na završni deo kastinga, jer nije dovoljno što se on po fizičkom izgledu uklapa u ulogu, potrebno je da ispuni i ostale uslove. Pored toga, ukoliko dobije ulogu moraće da ide na usavršavanje njihovog jezika, ali bi ponovo i morao da se preseli u Tursku", otkrio je izvor blizak Filipu.

Ovakve navode Filip Panajotović nije bio raspoložen da detaljno komentariše. "Trenutno nisam u mogućnosti da iznosim bilo kakve detalje u javnost, nadam se da će se sve završiti dobro", kratko je prokomentarisao.

Autor: T.I.
Izvor: ex.com
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>