Region

Svet

Dana Karić izdala novi album "Ljubav u 13 slika" (foto)

Na terasi Kluba "Jelena" juče je održana promocija prvog solo albuma Dane Karić Ðokić. Album nosi interesantan naziv "Ljubav u 13 slika", izašao je u izdanju "City records-a", a kako Dana kaže njoj je 13 srećan broj pa se nada da će i sa ovim pesmama imati uspeha.

Dana Karić izdala novi album





Na ovom projektu Dana se prvi put pojavljuje kao kantautor, pisala je tekstove, radila muziku i izvršnu produkciju, a aranžmane je radio Kiki Lesandrić, koji je bio i muzički producent. Voditelj promocije bila je Madam Piano, a pored nje mnogo javnih ličnosti došlo je da podrži talentovanu umetnicu, među kojima su bili: Snežana Dakić, Suzana Mančić, Kiki Lesandrić, Jellena i mnogi drugi. Svakako su bili prisutni i ostali članovi familije Karić, naravno najveću emotivnu i kolegijalnu podršku Dana je dobila od svog supruga pevača Danijela Ðokića, kao i od sestre Danijele, sa kojom je nekada imala zajedničku grupu "DnD".



Ne preostaje nam ništa drugo nego da preslušamo svih 15 pesama sa kojima će Dana obradovati fanove, a ako je suditi po atmosferi koja je vladala na promociji zasigurno će se nekoliko hitova već izdvojiti.





Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>