Region

Svet

Pobednik Farme 5 je Jelena Golubović! Rediteljka dobila 50.000 evra i verenički prsten! (Foto+Video)

Pobednik Farme 5 je Jelena Golubović! Nakon četiri meseca borbe na Farmi u Lisoviću, publika je svojim glasovima konačno izglasala ko će iz pete sezone izaći kao definitivni pobednik, a sebi je to omogućila Jelena Golubović.

Pobednik Farme 5 je Jelena Golubović! Rediteljka dobila 50.000 evra i verenički prsten! (Foto+Video)



Farma 5: Sara Trajanović i Aki Marković u vezi! Poklon od pevača stigao u studio!
Kroz Farmu 5 prošlo je više od trideset takmičara od kojih se šestoro našlo u samom finalu, Edin Škorić, Ivan Marinković, Jelena Golubović, Jelena Jovanović, Romana Panić i Slobodan Đurković. Najdruža Farma do sada ugostila je redovne takmičare, putnike namernike sa tajnim zadacima, brojne zvezde sa muzičke scene koje su petkom nastupale i zabavljale farmere, a sada je došao kraj i pobednik Jelena Golubović odlazi kući sa nagradom od 50.000 evra i vereničkim prstenom.



Farma 5: Suze u Lisoviću, ali i u Šimanovcima! Farmeri dobili poruke podrške iz studija!
U ovoj Farmi bilo je svega, od seksa koji je postao sastavni deo ovog rijalitija, preko pokazivanja grudi za stolom, uobičajenih svađa, poneka tuča i fizički obračun, ali nije prošlo bez novih ljubavi pa su i neke veze započete upravo na imanju u Lisoviću. Jelena Golubović i Čupo Kalač čak planiraju i brak vrlo brzo po završetku ovog rijalitija, dok su Boris Stamenković i Katarina Grujić u srećnoj vezi koja traje već skoro dva meseca. Ne zaboravimo i Edina Škorića i Jelenu Jovanović koji su od početka bili viđeni kao farmeri koji će napustiti Farmu 5 u vidu ljubavnog para.



Izbačen sa Farme 5: Edin Škorić napušta superfinale, pobednik uskoro poznat!
U prvom preseku glasova je sa Farme izbačen Ivan Marinković, posle njega je otišla Romana Panić, a za njom i Jelena Jovanović. Zatim je izbačen Edin Škorić, a posle tog preseka kao poslednji superfinalisti ostali su Slobodan Đurković i Jelena Golubović.



Ognjen Amidžić proslavio je sa Jelenom i Slobom otvaranjem šampanjca uz orkestar, a onda su se svi polako uputili u studio. U Šimanovcima je televizija "Pink" ugostila sve farmere koji su učestvovali u petoj sezoni Farme, kao i podršku superfinalistima koji su se našli u publici. Svi zajedno davali su svoje komentare, a superfinalisti dobili su i podršku iz studija.



Po završetku glasanja u studio je stigao i Edin Škorić, poslednji izbačeni finalista, a onda su svi čekali da stignu Jelena Golubović i Slobodan Đurković i da pobednik bude proglašen pred svim prisutnim gostima. U međuvremenu je Aleksandra razgovarala sa izbačenim farmerima, a svi su bili toliko u šoku od civilizacije da su se jedva snalazili u razgovoru.



Kada su napokon stigli u studio Jelena i Sloba oduševljeno su se javili svima koji su bili prisutni u studiju. Onda je na scenu stupio Čupo Kalač koji je Jeleni predao veliki buket cveća, a rediteljka mu se bacila u zagrljaj. To nije bilo sve. Čupo je zatim kleknuo ispred Jelene i pitao je da li će biti njegova žena. U potpunom šoku Jelena se smešila i pristala na brak sa Čupom: "Rekla sam da!", odgovorila je rediteljka.



Čupo Kalač brani Jelenu Golubović - Zaslužila je pobedu više od svih i Nobelovu nagradu za mir!
Cela scena nagrađena je velikim aplauzom, a Jelenina majka sve vreme bila je vrlo ozbiljna. U međuvremenu je voditeljka uspela da "pecne" Slobu, drugog superfinalistu, i pita ga da li i on planira da klekne pred svoju devojku Miljanu. Posle nekog vremena, svi su se ponovo prisetili zašto su u studiju, pa su se vratili proglašenju pobednika.

Pobednik Farme 5 dobio je 59,24% glasova, a drugoplasirani 40,76% glasova publike. Dok su Aleksandra i Ognjen držali sve u neizvesnoti, posle nekoliko sati, koliko je trajalo superfinale, napokon je za pobednika proglašena Jelena Golubović!



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>