Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović i Aki Marković u vezi! Poklon od pevača stigao u studio!

Sara Trajanović večeras je u studiju Farme 5, gde se bira pobednik, a u jednom trenutku povela se priča i o njenoj vezi sa Andrijom Akijem Markovićem, gde je manekenka otkrila da su njih dvoje u vezi.

Farma 5: Sara Trajanović i Aki Marković u vezi! Poklon od pevača stigao u studio!



Nakon Sarinog izlaska sa Farme govorilo se o tome da Aki ima devojku koju je upoznao u Nemačkoj, i da njegov odnos sa Sarom remeti vezu sa pomenutom devojkom. Aleksandra Jeftanović iskoristila je nekoliko minuta pauze da u studiju u Šimanovcima pita Saru da li zna gde je Aki i zašto nije u studiju, a manekenka je odgovorila da je na putu ka Beogradu.

Kada je Aleksandra pitala za Sarin odnos sa Ivanom, Sara je smireno odgovorila: "Ivan i ja smo se tek sad videli, sad je izašao, a razgovaraćemo što pre. Koliko već sutra...". Onda je pozvala Marinkovića da je pogleda, a on joj se blago nasmejao. U tom trenutku Sari je stigao poklon od Akija - ogrlica.

"Prvi lančić se negde izgubio, ali je ovaj stigao. Pošto Aki nije mogao da stigne u studio, poslao je poklon da se iskupi, a ako nekoga interesuje, njih dvoje su zajedno!", rekla je Aleksandra Jeftanović, a Ivan nije mogao da sakrije koliko mu je neprijatno zbog toga koliko god da je svoju muku krio iza osmeha.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>