Region

Svet

Farma 5: Suze u Lisoviću, ali i u Šimanovcima! Farmeri dobili poruke podrške iz studija!

Na Farmi 5 je biranje pobednika u toku, a na imanju je ostalo još četvoro superfinalista koji su uživo uključeni u studio i vrlo su emotivno podneli razgovor sa svojim bližnjima.

Farma 5: Suze u Lisoviću, ali i u Šimanovcima! Farmeri dobili poruke podrške iz studija!



Prvo je uključena podrška Slobodana Đurkovića, a dok su mu se obraćali on je pokušavao sa zadrži suze, ali nije uspeo. Ni njegova podrška nije izdržala i poslednje reči izgovorene su u suzama. Sledeća je bila majka Jelene Golubović kojoj se obratila njena majka, a rediteljka je grcala u suzama i zahvalila se majci. Kako joj je majka rekla da iz studija idu pravo kući, Jelena je rekla da će to i uraditi, zajedno sa Čupom. Onda se i on obratio: "Jelena budi jaka kao što si i bila! Volim te i svi smo uz tebe. Ako Bog da, većeras pobeđuješ. I love you!".

Edin Škorić bio je sledeći na redu, a njemu se iz studija obratio njegov otac. Bivši sportista se široko nasmejao, a kako je vreme odmicalo i on je postajao sve emotivniji. Počeo je da guta knedle, pa su i njegove oči zasuzile. Jelena Jovanović pozdravila je Edinogov tatu, a onda se i njena podrška uključila. U pitanju je bio Jelenin brat, a on joj je rekao da je voli najviše na svetu i da jedva čeka da je vidi. "Ti si za mene pobednik, vidimo se uskoro!", rekao joj je. Jelena Jovanović nije glumila hrabrost i odmah se rasplakala, a onda i ona njima rekla da ih voli najviše na svetu.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>