Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Ivan Marinković prvi napušta imanje u superfinalu!

Izbačen sa Farme 5 kao prvi superfinalista je Ivan Marinković, a pobednik Farme biće poznat već večeras, kada će jedan od preostalih pet finalista trijumfovati i osvojiti nagradu od 50.000 evra.

Izbačen sa Farme 5: Ivan Marinković prvi napušta imanje u superfinalu!



Posle prvog preseka glasanja u finalnoj večeri Farme 5 publika je odlučila da najmanje šanse za pobedu ima Ivan Marinković i on je prvi superfinalista koji večeras odlazi sa imanja u Lisoviću i pridružuje se Aleksandri Jeftanović i bivšim farmerima u studiju.

Ivan je imao 7,77% glasova publike, što je vrlo interesantno s obzirom da je sedmica Ivanov srećan broj. Pre nego što je Ognjen saopštio da upravo on ispada, u trpezariji je bilo vrlo napeto, a pored njega stajao je Edin Škorić.

Podsetimo, sinoć su u polufinalnoj večeri Farmu napustili Ekrem Jevrić, nakon prvog preseka, zatim Katarina Grujić i u trećem preseku crnogorski maneken Marko Vukotić koga su u studiju dočekale njegova verenica i drugarica sa Farme Marijana Leontijević.

Večeras će još četvoro finalista biti izbačeno, a onda će biti poznat i pobednik Farme 5, do tada, pratite sve informcije na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>