Region

Svet

Lepa Brena: Imam tajni dogovor sa Deda Mrazom, nisam nimalo skromna!

Najveća zvezda na ovim prostorima Lepa Brena drugu godinu za redom će doček Nove godine proslaviti radno i to u Beogradu gde će nastupiti u hotelu "Crowne Plaza" zajedno sa Harijem Varešanovićem.

Lepa Brena: Imam tajni dogovor sa Deda Mrazom, nisam nimalo skromna!



Lepa Brena i Hari Mata Hari za doček Nove godine u Beogradu
I reprizu će pevačica proslaviti na istom mestu radno, ali sa mlađim kolegama Milicom Pavlović i Petrom Mitićem. Lepa Brena priznaje da nakon ovih napornih radnih večeri njen suprug Slobodan Boba Živojinović i ona neće spavati u svom domu već u pomenutom hotelu, a za same novogodišnje nastupe za publiku je pripremila brojna iznenađenja.

Brena je otkrila i na kakva sve odricanja je spremna  uoči koncerata i nastupa: "Kada je u pitanju posao, veoma sam odgovorna. Podrazumeva se da moram da se odmorim, opustim i koncentrišem pred nastup. Nema tu nikakvih odricanja, jer se zna kada se radi, vojnički se odnosim prema obavezama i to očekujem i od svojih saradnika", izjavila je Brena, a pošto smo primetili na snimanju novogodišnje emisije "Grand produkcije" da ona može da se pohvali odličnom figurom, proverili smo sa njom da li se odriče možda hrane pred ovakve nastupe kako bi što bolje izgledala kada stane pred publiku.

"Nemam problem s linijom, ako na to mislite. Stisnem zube i okrenem glavu kad vidim slatkiše! (smeh). Nisam držala nikakve posebne dijete da bih obukla novogodišnju haljinu. Vodim zdrav život, trudim se da disciplinovano vežbam, ishranu baziram na salatama i ribi i spavam do 10 sati. Rano ležem i rano ustajem. Nisam noćna ptica, jer sam kroz karijeru zadovoljila tu potrebu za izlascima."

Premijerno: Lepa Brena - Ljubav čuvam za kraj! Poslušajte novi singl (Video)
Brena se pohvalila na društvenim mrežama fotografijama na kojima se vidi njen ukrašen dom povodom praznika. Zanimalo nas je šta je ona to poželela od Deda Mraza.

"Deda Mraz i ja imamo tajni dogovor, pošto imam više želja! Nisam skromna, pa svaki put tražim da mi ispuni nekoliko (smeh). Prva se uvek odnosi na zdravlje mojih najbližih. Druga želja se odnosi na moje nove pesme, koje sam počela polako da prikupljam i za koje se iskreno nadam da će naći put do srca publike, pošto su do mog već našle."

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>