Svet

Region

Džansu Dere, junakinja serije Sila: Mrzim šale na račun izgleda (Foto)

Junakinja turske hit serije "Sila", glumica Džansu Dere, otkrila je prilikom jednog intervjua da ne sudi o ljudima na osnovu njihovog fizičkog izgleda, već isključivo prema onome što je najvažnije - ljudskosti.

Džansu Dere, junakinja serije Sila: Mrzim šale na račun izgleda (Foto)



Da li će zgodni Boran-aga zaseniti Bali-bega? (Foto+Video)
Lepa glumica koja je strastvenom ljubavnom pričom sa fatalnim Boran-agom (Mehmet Akif Alakurt) u kratkom roku pridobila milione gledalaca širom regiona, a konačno i kod nas, izuzetno ceni tradicionalne životne vrednosti koje su joj, kako kaže, usadili roditelji. Porodica joj je najvažnija na svetu i za nju, ističe, uvek ima vremena. Pogotovo za svog mlađeg brata.

Sila stiže u Beograd: Zvezda turske serije Džansu Dere posetiće srpsku prestonicu!
33-godišnja bivša manekenka i najtraženija glumica u Turskoj koju su proslavile uloge u "Sili", "Ezelu" i "Sulejmanu" priznala je da se oko gostovanja u "Sulejmanu Veličanstvenom" prilično kolebala, jer je trebalo da tumači potpuno drugačiji lik od svih dotadašnjih.



Ipak, lepu brinetu ćemo uskoro imati priliku da gledamo u novoj seriji za koju je nedavno potpisala ugovor i čiji će joj angažman doneti preko 13.000 evra po epizodi. Partner u seriji biće joj Engin Akjurek, našoj publici poznat kao Kerim iz "Izgubljene časti".

Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>