Region

Svet

Ceca Ražnatović: Od Deda Mraza želim Bred Pita u džaku!

Svetlana Ceca Ražnatović je na talasima radio Pingvina sumirala godinu koja je na izmaku, pričala o predstojećem novogodišnjem koncertu, ali i otkrila šta bi to volela da joj Deda Mraz donese u džaku. Tačnije, koga bi to volela!

Ceca Ražnatović: Od Deda Mraza želim Bred Pita u džaku!Ceca Ražnatović gostovala je u emisiji "Vikend sa Zeletom" na radio Pingvinu, te se tom prilikom dotakla i svog predstojećeg koncerta za novogodišnju noć, koji će folk diva ispred Narodne skupštine u Beogradu održati besplatno.

Ceca Ražnatović: U novogodišnjoj noći pevaću besplatno za svoj grad! Beograd i Srbija su mi dali sve!
"Presrećna sam. Mislila sam da ću odmarati, čak sam se i radovala tome jer sam imala radnu i uspešnu godinu, a onda se desio poziv koji se ne odbija. Na veliko zadovoljstvo da pevam mom narodu, to sam prihvatila sa apsolutnim oduševljenjem", rekla je Ceca.

Sumirajući utiske iz godine koja je na izmaku, Ceca se osvrnula i na svoju decu, te na pitanje voditelja ko je više sluša, Anastasija ili Veljko, folk diva se nasmejala, pa kazala: "Niko, samo dobro čuju! Za sada smo u super odnosima, ali videćemo za dalje!"

Ceca Ražnatović zadovoljna snajkom: Maša je slatka i fino vaspitana! (Foto)
Takođe, na pitanje da li je pevačica možda upoznala i potencijalnog zeta, s obzirom da snajku, odnosno Veljkovu devojku Mašu Terzić jeste, Ceca je bez dvoumljenja odgovorila: "Ne, neka, neka... ne žurimo sa zetom", zaključila je sa nezaobilaznim osmehom.

Zatim, pevačica je morala da odgovara i na šaljiva pitanja, odnosno da izabere jedan od dva ponuđena odgovara. Tako, na pitanje da li bi više volela da joj Deda Mraz u džaku donese Brus Vilisa ili Džordža Klunija, Ceca je iznenadila odgovorom. "Pre svega, ne verujem u Deda Mraza, jer je mnogo lakše tako... a što se holivudskog macana tiče, za mene je uvek Bred Pit", našalila se ona.

Međutim, kako je voditelj insistirao na tome da bi holivudski zavodnik Džordž Kluni baš pristajao uz našu divu, Ceca mu je u istom šaljivom duhu odgovorila: "Pa, baš ti hvala... koliko on ono ima godina?! 105?! Ne, ne, za mene samo Bred Pit!"

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>