Region

Svet

Farma 5: Marko Vukotić između dve vatre - U studiju ga sačekale i verenica i Marijana! (Foto)

Marko Vukotić sinoć je u polufinalnoj večeri rijalitija Farma napustio imanje u Lisoviću, a obradovao se kada je u studiju u Šimanovcima video svoju verenicu Slađu, jer se brinuo da ga je možda ostavila.

Farma 5: Marko Vukotić između dve vatre - U studiju ga sačekale i verenica i Marijana! (Foto)



Izbačen sa Farme 5: Marko Vukotić napušta imanje u polufinalu, poznati svi finalisti!
Marko Vukotić je tokom poslednjih nedelja na Farmi bio jako zabrinut da li će ga verenica Slađa sačekati posle svega, a pre svega posle flertovanja sa Marijanom Leontijević, iako je on svaki put oštro opovrgavao da je između njega i misice ikada ičeg i bilo.

Kada je Marko sa Rokijem stigao u studio u Šimanovcima, čekalo ga je iznenađenje: verenica Slađa, ali takođe i Marijana Leontijević. Naime, Marijana je bila gost u studiju tokom čitave večeri, i komentarisala ponašanje farmera, ali i pozivala publiku da glasa za Jelenu Golubović. Kada je napravljen treći presek glasova, jedino je ona tačno predvidela da će upravo Marko napustiti imanje.



Vukotić se jako obradovao kada je ugledao verenicu Slađu, te ju je izgrlio i izljubio, pa ga ni prisustvo Marijane nije poremetilo. Čak ih je i upoznao, te insistiirao da se Slađa smesti u stolicu pored misice, dok je on seo na pod.

On se našalio na račun priča da su postojale emocije između njega i Marijane, ali i izemđu njega i Romane, te kazao kako se "na Farmi poljubio sa svim ženama", i dodao da ga je jedino Zorica Marković poljubila pred svima.

"Poslednjih nekoliko dana bio sam baš nervozan, jedva sam čekao da izađem. Bilo je različitih emocija, naboja... mislim da smo svi mi uticali jedni na druge. Ja sam za sebe veliki moralni pobednik", zaključio je crnogorski maneken.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>