Region

Svet

Čupo Kalač brani Jelenu Golubović - Zaslužila je pobedu više od svih i Nobelovu nagradu za mir!

U polufinalnoj večeri Farme 5 u studiju je vrlo burno. Bivši farmeri Lepi Mića i Čupo Kalač započeli su još jednu raspravu, ovog puta o Jeleni Golubović.

Čupo Kalač brani Jelenu Golubović - Zaslužila je pobedu više od svih i Nobelovu nagradu za mir!



Farma 5: Lepi Mića i Vesna Rivas počeli sukob u šminkernici, pa svađu nastavili u studiju!
Priča je počela o tome da li ona zaslužuje pobedu ili ne, a Vesna Rivas ispričala je kako je rediteljka definitivno najviše pokazala kada je rijaliti u pitanju, i dobrog i lošeg. Čupo je predložio da ona dobije i Noblovu nagradu za mir, a Lepi Mića je u svom stilu prokomentarisao.

"Ako je vršenje nužde pred svima, pokazivanje grudi junačkih za trpezom na kojoj se jede, seks u štali među kravama i sve ostalo za Nobelovu nagradu, onda ne znam...", vikao je Lepi Mića. Zorica Marković se umešala te je rekla Čupi da će Jelena svakako pobediti i bez njegovih komentara, a da će je on voleti do poslednjeg dinara. "Naša je ljubav najiskrenija sa ove Farme, a to će vreme pokazati. Meni novac ne treba, ja imam dovoljno para", pričao je Čupo, dok su se ostali pozvali na komentar Ekrema Jevrića kako Čupo nema gde da živi.

Čupo je pokušao da odbrani i svoju Jelenu tako što je pomenuo njene pilule i objasnio da mnogo ljudi pije lekove, ali to ne znači da je ona luda. Sem toga spomenuo je da je ona najviše ružnih stvari doživela od ostalih farmera tamo i da zbog toga zaslužuje i Nobelovu nagradu za mir.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>