Ljubav

Style

Seksi igrice: Rasplamsajte strasti još večeras!

Osećate se nestašno? Izazovite svog dragog na jednu od ovih erotskih igara (ili sve). Najbolji deo? Nema gubitnika.

Seksi igrice: Rasplamsajte strasti još večeras!



"Igranje igrica u spavaćoj sobi doprinosi opuštenosti i razigranosti i omogućava vam da istražujete fantazije na jednostavan način“, kažu seksolozi. Zato se pripremite za nekoliko prijateljskih utakmica i neka igre počnu...

1. Potraga za blagom


Šta vam treba: Povez za oči i barem pet vaših omiljenih poslastica koje se mogu polizati, poput čokoladnog sirupa, meda, džema od jagoda i cimeta pomešanog sa šećerom u prahu.

Pravila igre: U ovoj se igri vodite čulom ukusa. Za početak zavežite oči svom dragom i na različite delove svog tela utrljajte razne poslastice. Zatim lezite i recite mu da pronađe određenu poslasticu na vama - recimo, čokoladni sirup, samo uz pomoć čula ukusa, odnosno jezika. Pretražujući sva mesta, usput će sretati slatka iznenađenja. Kad dođe do prave poslastice, zamenite mesta.

Nagrada za čula: Iščekivanje vas oboje drži u stanju povišenog uzbuđenja. Dok se on pita na šta će mu jezik naići, vi ćete u slatkim mukama iščekivati koji će deo vašeg tela on sledeći istražiti.

2. "Prljavo" kockanje

Šta vam treba: Dve kockice, list papira i olovka.

Pravila igre: Ispišite na papiru brojeve od 2 do 12. Zatim zajedno pored svakog broja napišite po jednu seksi akciju koju oboje volite (ili biste voleli da isprobate). Zatim bacajte kockice i izvodite poteze koji odgovaraju dobijenom broju.

Nagrada za čula: To što ne znate šta vas čeka unosi faktor iznenađenja, podiže seksualnu napetost i uzbuđenje.

3. Test dodira

Šta vam treba: Svilena marama, mekani peškir, kašmirski džemper, pero, kravata, kuhinjska rukavica, sladoled na štapiću ili kockica leda.

Pravila igre: Neka vaš dragi legne go i zažmuri. Dodirujte ga jednom od pripremljenih stvarčica, a on neka pogađa o čemu je reč. Ako pogreši, pređite mu sladoledom po međunožju (samo na milisekundu, ne želite mu valjda naneti bol) i proći će ga uzbudljivi ledeni trnci. A ako pogodi, nagradite ga masažom.

Nagrada za čula: Muški polni organ je ultraosetljiv na širok spektar dodira pa će mu svaki predmet kojim ga dodirnete pružiti jedinstven osećaj.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>