Region

Svet

Ekremu Jevriću stigla podrška: Igbala sa sinom došla u Beograd! (Foto)

Supruga Ekrema Jevrića, Igbala, tri dana pred kraj rijalitija Farma, došla je u Beograd kako bi podržala svog muža. Sa sinom Nerminom umorna je sletela na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", ali je vrlo brzo "nabacila" osmeh na lice.

Ekremu Jevriću stigla podrška: Igbala sa sinom došla u Beograd! (Foto)



"Napokon smo stigli u Srbiju i osećam se predivno. Malo sam umorna, ali se lepo osećam. Došla sam po mog Ekrema, mnogo mi nedostaje i jedva čekam da ga vidim. Gledala sam Farmu i mnogo mi se svidela, a Ekremu ništa ne zameram, bio je odličan", izjavila je Igbala.

"Izvinite što ne mogu mnogo da pričam, malo smo umorni. Čekali smo pet sati na aerodromu u Londonu let za Beograd. Baš smo dosta putovali i samo želimo da se malo odmorimo, a onda ćemo o svemu pričati. Mi sada idemo na nešto pojedemo, a onda ćemo videti. U Srbiji ostajemo nedelju dana i veoma se radujemo tome", rekla je supruga Ekrema Jevrića i dodala da jedva čeka da izljubi muža.



"Ja ne mogu da kažem da li će Ekrem pobediti, to se nikad ne zna. Ja bih volela da pobedi, ali videćemo. Jedva čekam da ga vidim i izljubim, baš sam ga se uželela", iskrena je bila Igbala, dok njihov sin Nermin nije redovno pratio rijaliti.

"Jedva čekam da vidim tatu, ali ja nisam mnogo pratio Farmu. Koliko sam video on je odličan i ništa ne bih mogao da mu zamerim. Jedva čekam da izađe", kaže Nermin Jevrić.



Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Oksana Toskić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>