Region

Svet

Seka Aleksić omiljena i na društvenim mrežama: Preko pola miliona fanova na Fejsbuku!

Sve omiljenija Seka Aleksić ima armiju fanova koja se potrudi da svaki njen nastup širom Evrope bude među najposećenijima, a često obara i sopstvene rekorde. Ipak, pevačica nije omiljena samo u klubovima već i na društvenim mrežama čiji je vrlo aktivni korisnik.

Seka Aleksić omiljena i na društvenim mrežama: Preko pola miliona fanova na Fejsbuku!



Seka Aleksić digla Tuzlu na noge: Još jednom zabeležena rekordna posećenost! (Foto)
Ne samo da puni klubove u kojima nastupa, već je njeni verni obožavaoci prate na svakom koraku. Kao aktivni korisnik društvenih mreža Fejsbuk i Tviter, Seka je nedavno na svojoj fan stranici na Fejsbuku prešla 500.000 obožavaoca. Ni Tviter ne zaostaje. Kao manje razvijena društvena mreža u odnosu na Fejsbuk, Tviter ima i manje korisnika, a ovde Seka ima skoro 64.000 pratioca i ovaj broj svakodnevno raste, kao i na Fejsbuku gde je trenutna cifra 507.000!

Naravno, Seka Aleksić nikada ne zaboravlja svoje fanove, pa je nakon prelaska cifre od pola milona fanova postavila svoju fotografiju na kojoj je napisala: "Jedan više od 500.000, hvala vam! Seka". Podsetićemo, pre toga menjala je naslovnu fotografiju gde se zahvaljivala posle svakih 10.000 da bi na kraju došlo do impozantne cifre od pola miliona, kojom se retko ko može pohvaliti u Srbiji.

Ostaje samo da zaključimo kako svojim postupcima i izjavama, kao i posvećenošću karijeri i obožavaocima, svakako zaslužuje da ima više od pola miliona fanova, a sigurni smo i da ih ima mnogo više.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>