Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović - Romana, ti si mala Zorica! Romana - A ti si najveći folirant! (Video)

Nakon učestalih prepirki Romane i Jelene Jovanović na račun toga koja više radi, Zadruga je sazvala porodični sastanak, te farmerima naložila da presude koja farmerka je veći radnik.

Farma 5: Jelena Jovanović - Romana, ti si mala Zorica! Romana - A ti si najveći folirant! (Video)



Edin Škorić je očekivano svoj glas dao svojoj devojci, govoreći kako Jelena nije radila samo ženske poslove, odnosno prala sudove, već i dosta drugih stvari van kuće. Ostali farmeri su svi do jednog dali svoj glas Romani, ali su i napomenuli da je i Jelena Jovanović dosta radila, te da se ne može optužiti za lenčarenje.

"Tebe samo pamtim po sudovima, a ona je kuvala, čistila kuću i kupatilo... tebe tu nisam video", rekao je Ivan Marinković. Marko Vukotić se složio sa Edinom da je Jelena radila i van kuće, ali je imao zamerku. "Ti si radila van kuće zato što ti je to bilo zabavno... i radila si samo kad si za to bila raspoložena, dok je Romana radila uvek, jer je ona to shvatala kao obavezu. Takođe, kad si htela da muzeš kozu, ja sam ti rekao da moraš da ustaješ rano ujutru... i onda, kad ti se nije ustajalo, ti si ostala da spavaš, i poslala si Edina da pomuze kozu umesto tebe", rekao je crnogorski maneken.

Onda je došao red i na Jelenu i Romanu da se izjasne. Mlađa pevačica je kazala da je njoj ružno da sama za sebe govori šta i koliko je radila, i da se tako nameće, ali i da je isto tako ružno da je drugi optužuju i govore neistine. "Ružno je kada me neko napada i vređa, pa kaže - Idi lezi, spavaj, pa ustani u šest sati da jedeš i piješ kafu! Pogotovu što zna da sam jako vredna bila na ovoj farmi... radila i muške i ženske poslove", počela je Jelena, a onda je i Romana uskočila. "Ti menjaš teze... ja nikada nisam rekla da si neradnik, nego da si folirant", kazala je Romana.

Onda je Panićeva nastavila da priča kako ona nije optužila Jovanovićevu za nerad, već za to što ima potrebu da sve minira. "Nije reč samo o radu, već o svemu, i o zezanju, šali, druženju... njih dvoje se uvek odvajaju! Kao ono veče kad je ostalo samo nas devet... svi smo sedeli, šalili se, uživali, i u roku od pola sata oni opet miniraju! Ja i kada sam kuvala, oni su uvek kuvali mimo toga, spremali samo za sebe i odvajali se da jedu... tako je za sve! I onda, legne u krevet pa pošalje Jelenu Golubović da umesto nje kaže kako je boli glava i da neće doći", pričala je Romana.

"Ti si mala Zorica", uzviknula je Jelena Romani, na šta se ova još više iznervirala, pa zaključila celu tu priču rečima da je Jelena Jovanović folirant, koji apsolutno sve folira, od emocija, pa do svega ostalog.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>