Svet

Region

Džoni Dep zna kako da iskaže ljubav: Svojoj devojci Amber Herd poklonio nakit vredan 50.000 dolara

Holivudski gllumac Džoni Dep, otkad se rastao od svoje nevenčane supruge Vanese Paradi, uživa u ljubavi sa svojom novom devojkom, takođe glumicom Amber Herd, koju obasipa i skupocenim poklonima.

Džoni Dep zna kako da iskaže ljubav: Svojoj devojci Amber Herd poklonio nakit vredan 50.000 dolara



Četrdesetdevetogodišnji glumac Džoni Dep uživa u ljubavi sa svojom 23 godine mlađom devojkom, takođe glumicom, Amber Herd, sa kojom se inače upoznao tokom zajedničkog rada na snimanju "Dnevnik ruma". Ovaj par imao je svoje trzavice, te posle početne strasti, usledio je raskid, a onda opet i pomirenje.

Džoni je čvrsto rešio da ovog puta Amber zadrži uz sebe, te je obasipa i skupocenim poklonima. Naime, atraktivnoj glumici poklonio je nakit vredan čak 50.000 dolara.

"Kupio joj je dijamatnske minđuše za Božić, kao i predivnu ogrlicu koja je išla u kompletu", otkrio je izvor blizak ovom paru.

Inače, ovo nije prvi put da Amber dobije preskupi poklon od svog dragog Džonija. Prošlog Božića, poklonio joj je plažu na Bahamima, kojoj je nadenuo ime upravo po njoj, jer ga je podsetila na njene zanosne kukove.

Inače, Amber je po sopstvenom priznanju biseksualka, ali se Džoni izjasnio da mu to ne smeta. Slobodoumni glumac je čak rekao da nema ništa protiv da ona pored njega viđa i druge devojke, jer smatra da bi to moglo da učvrsti njihovu vezu.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>