Region

Svet

Nikola Rađen ponosan na suprugu Anu Kokić: Najponosniji! Ana, volim te!

Nikola Rađen, suprug pobednice muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Ane Kokić, ponosan je na svoju suprugu, koja je sinoćnom zadivljujućom imitacijom i koreografijom sve ostavila bez daha.

Nikola Rađen ponosan na suprugu Anu Kokić: Najponosniji! Ana, volim te!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik prvog serijala je Ana Kokić! (Foto)
Ana Kokić odnela je pobedu u finalu šoua Tvoje lice zvuči poznato, i to sasvim ubedljivu, jer je na sceni izvela vratolomnu koreografiju koju je čak i svetska zvezda Pink uvežbavala mesecima. Ana je zasluženo trijumfovala, a društvene mreže užarile su se od komentara i pohvala na račun fenomenalne Ane.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nikola Rađen - Siguran sam da će moja Ana da pobedi
Svoje oduševljenje Anom na društvenim mrežama podelio je i njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen. "Ponosan, najponosniji! Znao sam i verovao... volim te", napisao je Nikola na svom Twitter profilu.


Ana Kokić: U TLZP-u smo pokazali da i mi možemo da izgledamo svetski! (Foto)
Inače, Ana je svojim izvanrednim nastupima tokom celog trajanja serijala Tvoje lice zvuči poznato pokazala svu raskoš svog talenta, a mnogi su se složili da pre svega ovoga nisu mogli ni da pretpostave koliko jak vokal Kokićeva ima. Nenametljiva Ana kazala je da ju je upravo suprug Nikola nagovorio da učestvuje u šouu, i da joj je od početka govorio da će izaći kao pobednik, a u šta ona nije ni na tren poverovala.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>