Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković - Goca i ja nikada više nećemo biti zajedno! Ne vraćam se na staro!

Sinoć su farmeri po nalogu Zadruge jedni drugima postavljali pitanja, i morali iskreno da odgovaraju na ista, kako bi publika, koja glasa za njih, saznala o svojim favoritima i neke novine.

Farma 5: Ivan Marinković - Goca i ja nikada više nećemo biti zajedno! Ne vraćam se na staro!



Tako, Ekrem Jevrić, inače po treći put povratnik u Farmi, otkrio je da mu je više dosta ovog rijalitija. Naime, na pitanje Slobe Đurkovića da li misli da je previše to što je na Farmu ušao po treći put, Jutjub zvezda je odgovorio: "Da znaš da jeste! Dosta mi je svega ovoga!"

Zatim, Jelena Jovanović je otkrila da se ne kaje ni zbog čega što je uradila na Farmi, a njen dečko Edin Škorić kazao je da ne misli da je pevačica dominantnija u njihovoj vezi.

Jelena Golubović odgovarala je na pitanje vezano za Čupu Kalača, te kazala da se nada da će njih dvoje po završetku rijalitija otpočeti zajednički život, i da će i ona imati priliku da upozna njgovu porodicu, kao što on već jeste njenu.

Marko Vukotić još jednom je ponovio da se nada da ga njegova devojka napolju još uvek čeka, i dodao da nema šanse da nađe bolju i pametniju devojku od nje.

Takođe, Edin Škorić nije želeo da odgovori na svako pitanje, te je preskočio ono koje se ticalo njegove bivše žene. Naime, njega je Golubovićeva pitala da li se tako džentlmenski ophodio i prema svojoj bivšoj ženi, kao što se sada ponaša prema Jeleni Jovanović. Bivši odbojkaš nije želeo da da odgovor, jer, kako je rekao, želi da sačuva neku intimu. Samo je kratko pojasnio da se on u vezi ponaša onako kako ta druga osoba zaslužuje.

O bivšoj ženi bio je upitan i Ivan Marinković, koji je na imanje ušao kao bivši muž Goce Tržan.  Naime, njega je Ekrem pitao da li ima šanse da se on vrati Goci, na šta je ovaj bespogovorno odgovorio da ne postoji ta mogućnost. "Ja se nikada ne vraćam na staro, a mislim da i Goca isto misli. Mi ovako dobro funkcionišemo, imamo dobru komunikaciju i zajedno se staramo o našem detetu. Tako će i da ostane", zaključio je Marinković.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>