Region

Svet

Ceca Ražnatović: Moj sin Veljko je glavu povredio na boksu! (Foto)

Vest da je sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, preksinoć završio u Urgentnom centru zbog povrede glave, uznemirila je javnost, a Ceca sada otkriva i kako je do toga došlo, te kaže da se njen sin povredio tokom bokserskog treninga.

Ceca Ražnatović: Moj sin Veljko je glavu povredio na boksu! (Foto)



Veljko Ražnatović završio u Urgentnom centru zbog povrede glave!
Veljko, sin Cece Ražnatović, oko ponoći između petka i subote završio je u Urgentnom centru s povredom glave. Prema pisnaju medija, policija je pokrenula istragu jer je Veljko napustio bolnicu pre nego što je stigao na red za pregled. Navodno je dežurna medicinska sestra prijavila slučaj patroli, pošto joj je bila sumnjiva izjava Cecinog sina da se sam povredio. Međutim, kako "Kurir" saznaje, Ražnatović se ozledio na bokserskom treningu, jer nije nosio zaštitnu kacigu. Ceca je potvrdila da je reč o lakšoj nezgodi.



"Veljko trenira MMA (mixed martial arts iliti ultimat fajt, prim. aut.) i tokom sparingovanja se povredio. Pukla mu je arkada, ali nije ništa strašno. Kad sam se vratila s koncerta u Subotici, zatekla sam ga samo s flasterom na glavi", kaže Ceca Ražnatović i dodaje da se Veljko oseća dobro.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>