Region

Svet

Region

Ravna Gora: U osmoj epizodi očekuje vas - Tito (Foto)

Serija "Ravna gora" Radoša Bajića i dalje beleži rekordnu gledanost, a večeras, u 20.05h na Prvom programu RTS-a očekuje nas osma epizoda, koja nosi naziv "Tito".

Ravna Gora: U osmoj epizodi očekuje vas - Tito (Foto)Serija Ravna gora i večeras će svojom osmom po redu epizodom držati gledaoce kraj malih ekrana, a evo šta vas očekuje u epizodi koja nosi naziv "Tito".

Na peronima zemunske železničke stanice je mnogo sveta. U masi stoji Krcun. Pored njega je Davorjanka Paunović, a sa njom i Veselinka Malinska. Dočekuju gosta, koji izlazi iz vagona upravo pristigle kompozicije voza Zagreb-Beograd. Laganim korakom, kao da čeka da bude primećen, na peron stupa čovek pedesetih godina u elegantnom odelu - Josip Broz Tito.Istog tog majskog dana, u selu Zaovine na Tari, Milisav Janjić, u punoj ratnoj opremi, sa redenicima preko ramena, kreće prema proplanku na kojem se već postrojava odred predvođen pukovnikom Dražom Mihailovićem. Onda mu nešto privuče pažnju. Kao da začu jauk sestre Marice. Prizor koji zatiče na potoku, nagoni ga da skine pušku sa ramena. Odjednom se prolomi pucanj i začu povik: Marice!!!

Autor: T.I.
Izvor/Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>