Region

Svet

Farma 5: Marijana Leontijević na ivici nervnog sloma po izlasku iz rijalitija! (Foto)

Marijana Leontijević poslednji je farmer koji je u vanrednom izbacivanju u petak napustio rijaliti. Povratak u civilizaciju nju je veoma uzdrmao, da nije mogla da prestane da plače i da vrišti.

Farma 5: Marijana Leontijević na ivici nervnog sloma po izlasku iz rijalitija! (Foto)



Izbačen sa Farme 5: Marijana Leontijević spakovala džakove i napustila imanje!
Marijana Leontijević umalo da doživi nervni slom po napuštanju Farme. Nije manekenka bila ljuta što se neće boriti za nagradu od 50.000 evra u finalu, već je doživela veliki emotivni šok kad je u studiju u Šimanovcima videla svoje roditelje.

Nije mogla da se suzdrži prilikom susreta koji se dogodio posle tri meseca, koliko su proveli razdvojeni, pa je nastala opšta drama. Čim je ugledala mamu i tatu, misica je počela da vrišti. Pritrčala im je u zagrljaj i jecala. Ljudi su bili u šoku jer nisu znali šta se dešava s njihovom ćerkom. U pomoć su došli i zaposleni, jer ih je vriska uznemirila. Odveli su je u toalet da je umiju. Marijana se tresla i jedva je stajala na nogama.



Majka ju je smirivala, dok joj je otac govorio da je ponosan na nju jer je bila najkulturnija u rijalitiju. Tek nakon dvadesetak minuta Leontijevićeva je došla k sebi i sela u auto.

"Nema lepšeg osećaja nego videti roditelje posle toliko vremena. Nisam mogla da se suzdržim, ne znam šta mi se desilo. Uvek se kontrolišem, ali ovog puta nisam uspela. To je jače od mene", iskreno je rekla Marijana.

Takođe, ona je potvrdila da joj se svideo Marko Vukotić iako ima verenicu, ali da su oboje na vreme shvatili da je najbolje da ostanu prijatelji.

"Marko je uvek bio uz mene kad sam bila tužna, kao i ja uz njega. Sviđao mi se prva dva meseca, ali ipak smo odlučili da se malo udaljimo, jer je tako najbolje", rekla je Marijana Leontijević za "Kurir".

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>