Region

Svet

Novak Đoković i Jelena Ristić pratili finale: TLZP je najzanimljiviji šou na našim prostorima (Foto)

Naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova lepša polovina, verenica Jelena Ristić, subotnje veče proveli su uz finalnu epizodu spektakularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je pobedu odnela Ana Kokić.

Novak Đoković i Jelena Ristić pratili finale: TLZP je najzanimljiviji šou na našim prostorima (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik prvog serijala je Ana Kokić! (Foto)
Jelena i Novak komentarisali su takmičenje na popularnom Tviteru, a verenica našeg najslavnijeg tenisera otkrila je i način na koji su se njih dvoje morali snaći ne bi li u Monte Karlu pratili Prvu televiziju i šou Tvoje Lice Zvuči Poznato.


Nole je prokomentarisao kako je TLZP najzanimljiviji šou na našim prostorima, a napisao je i kako se svim takmičarima divi na profesionalizmu i zabavi koju su nedeljama pružali gledaocima. Nisu propustili ni da spomenu svoje favorite, a i Jelena Ristić i Novak Đoković bili su u pravu: "Moj favorit Ana Kokić, a sve u humanitarne svrhe", napisala je Jelena, dok je teniser rekao da mu je Ana favorit, a odmah iza nje Aleksa Jelić koji je u prvom serijalu izašao kao trećeplasirani finalista.


Ipak, Novak je pohvalio i pevačke kvalitete Sare Jovanović i Nenada Kneževića Kneza, a spomenuo je i Borisa Milivojevića. Nije propustio ni da se zahvali Mariji Kilibardi i Petru Strugaru što su ga pozdravili, a posebno je u svom šaljivom duhu spomenuo i leptir mašnu Ivana Ivanovića koja je bila opšte komentarisani detalj na Tviteru tokom večerašnje finalne epizode TLZP-a.


Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>