Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik prvog serijala je Ana Kokić! (Foto)

Pobednik prvog serijala Tvoje lice zvuči poznato je Ana Kokić! Sjajnom transformacijom Ane Kokić u Pink večeras je stupila na tron i izašla kao pobednik šoua sa osvojenih 25.000 evra koje će donirati u humanitarne svrhe.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik prvog serijala je Ana Kokić! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić opet u koži Pink - spektakularan nastup i najveći aplauz! (Video)
Tokom dvanaest sedmica, iz subote u subotu zabavljajući publiku Ana je presvlačila kožu, zavodila kao žena, dominirala kao muškarac, "starila" i za po nekoliko decenija... Dvanaest ličnosti Ane Kokić smo upoznali, ali je samo jedna, ona istinska njena, svojom neiscrpnom energijom omogućila pevačici da večeras trijumfuje kao najbolji VIP imitator.

Ana je odlučila da celokupnu sumu od 25.000 evra donira jednogodišnjoj devojčici Srni Sedmak koja je rođena bez jednjaka i kojoj je potrebna operacija, a osim glavne nagrade, Srni odlazi i celokupan prihod od SMS glasova.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović na sceni kao Leona Luis! (Video)
Bilo je napeto do poslednjeg trenutka. Pet finalista napuštali su borbu jedan po jedan i polako je bilo sve izvesnije ko će postati pobednik. Prvi je ispao Knez, da bi mu se pridružio Boris Milivojević, a za njim i Aleksa Jelić. U samom superfinalu su ostale Ana Kokić i Sara Jovanović, a publika, kao jedini žiri večeras, presudila je u Aninu korist.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari i žiri zabavili publiku u revijalnom delu (Foto)
I dalje u euforiji zbog spektakla koji smo gledali večeras, sa žaljenjem konstatujemo da je šou Tvoje lice zvuči poznato došao do svog kraja. Samo deset takmičara, koliko ih je formalno učestvovalo u šou programu, omogućilo nam je da kroz sve ovo vreme emitovanja serijala kroz koji su nas vodili Marija Kilibarda i Petar Strugar na sceni vidimo čak 120 zvezda, kako domaćih, tako i svetskih.

Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić svojim transformacijama učinili su da scena studija u Košutnjaku liči na najglasovitiju svetsku pozornicu.



Spektakularni muzički šou kakav do sada niste videli, bila je krilatica kojom je najavljivana emisija "Tvoje lice zvuči poznato". Zaista je tako i bilo! Upravo zbog svog humanitarnog, iako formalno takmičarskog karaktera, ovaj šou bio je oslobođen bilo kakvih rivaliteta i sujeta.

Pre proglašenja pobednika, za sam kraj prvog serijala na scenu su izašli svi koji su bili zaposleni i koji su pomogli da ovaj šou bude najgledaniji u regionu, pa su i oni zaigrali sa ostatkom ekipe.



Naposletku, svi učesnici ove sezone priznaju da su se tokom prethodnih 12 sedmica zabavljali kao nikada u životu, te da bi bez razmišljanja ponovo učestvovali u ovakvom projektu. Šou koji već dve godine uživa status najgledanijeg u Evropi, svakako je osvojio srca i ovdašnje publike, te je nova sezona sasvim izvesna. Do tada, mi ćemo uživati u podsećanju na fenomenalne transformacije iz prvog serijala kroz koje je prošla ova čuvena desetorka, koja je probila led i standarde podigla na viši nivo za sve ostale na domaćoj estradnoj sceni.

Autor: B.B., T.I., M.P.
Foto: TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>