Region

Svet

Zvezde Granda: Tijana, Armin, Danijel, Marko i Haris idu dalje! (Foto)

Još jedno veče audicionog karaktera u regionalno najpopularnijem muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" upravo je završeno, a mlade pevačke nade koje su uspele da se izbore za prolazak dalje su: Tijana Milentijević, Danijel Stojčić, Armin Čohodar, Marko Milojković i Haris Berković.

Zvezde Granda: Tijana, Armin, Danijel, Marko i Haris idu dalje! (Foto)



Zvezde Granda: Gorana, Nenad, Darko, Asim i Lazar prošli u sledeću fazu takmičenja! (Foto)
I u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda, mlade pevačke nade koje traže svoje mesto na estradnom nebu ocenjivali su Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, i Šaban Šaulić kao predsedavajući žirija. Kao i prošlih subota, i ovog puta čuvena petorka nije uvek bila jedinstvena u svojim utiscima i ocenama, te je morao da reaguje i specijalni žiri Grand produkcije, odnosno Lepa Brena i Saša Popović.



Zvezde Granda: Dinela, Stefan, Dušan, Daniela i Emin prošli dalje! (Foto)
Među kandidatima vladala je ogromna trema, te upravo zbog toga mnogi od njih nisu mogli da se iskažu na najbolji način. "Ti možda dobro pevaš, odnosno možda ćeš dobro pevati, ali trema te je sada ubila, pa si isfalširala najstrašnije", ovim rečima je Aca Lukas jednu kandidatkinju ispratio kući. Međutim, to nije bio usamljen slučaj, te je mladim pevačkim nadama zaista usled prevelike treme podrhtavao glas, a s obzirom na značaj jedinstvene prilike za koju je trebalo da se izbore, to ni ne čudi.



Zvezde Granda: Kerim, Marija, Predrag, Miloš i Marko prošli u sledeći krug takmičenja! (Foto)
Takođe, ni oštrine nije manjkalo članovima žirija. Zapravo, uopšte se nisu ustručavali da izraze svoje nezadovoljstvo kada se neki kandidat nije predstavio u najboljem svetlu. Tako, trema i nervoza učinili su da se jedan kandidat "raziđe" sa matricom. "Ja sam se malo zbunio", rekao je kandidat, na šta mu je Aca Lukas odgovorio: "Nisi se ti zbunio, nego ti jako loše ide... Zapravo, ne ide ti nikako!" Jednom drugom, 15-ogodišnjaku, slično je poručio: "Nemoj sine da pevaš, uopšte nisi talentovan za muziku!"

Zvezde Granda: Margareta, Ljiljana, Petar, Nikola i Mustafa idu dalje! (Foto)
Više puta u toku večeri morali su da svoj krajnji sud daju Lepa Brena i Saša Popović, i on nije svaki put bio pozitivan. Jedna kandidatkinja uspela je da pridobije njihovu naklonost, i to time što je ženskog pola. Naime, Saša Popović se malo nećkao, te na kraju presudio: "Pošto do sada imamo sedam muškaraca koji su prošli, a samo dve devojke, ja kažem da ideš dalje!"



Posle osmeha, ali i suza, došlo se do baraža, gde su se kandidati dalje takmičili i međusobno nadmetali sa samo po jednim otpevanim refrenom. Naposletku, od njih deset koliko ih je ušlo u uži izbor, sledeća petorka je za nijansu bila bolja od ostalih, te i uspela da se plasira u dalji tok takmičenja: Tijana Milentijević iz Kragujevca, Danijel Stojičić iz Požarevca, Armin Čohodar iz Sarajeva, Marko Milojković iz Aleksinca, i Haris Berković iz Gradačca.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>