Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Prvi presek glasova! Ana, Boris, Sara i Aleksa idu dalje - Knez ispao!

Četvoro finalista šoua Tvoje lice zvuči poznato u prvom preseku glasova publike su: Ana Kokić, Boris Milivojević, Sara Jovanović i Aleksa Jelić. Nenad Knežević Knez zauzeo je peto mesto i samim tim ispao iz daljeg takmičenja.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Prvi presek glasova! Ana, Boris, Sara i Aleksa idu dalje - Knez ispao!Tvoje Lice Zvuči Poznato: Knez na finalnoj sceni nastupio kao slavni Leni Kravic!
Nakon što su nastupili Knez, Ana Kokić, Aleksa Jelić, Boris Milivojević i Sara Jovanović odlučeno je kome pripada peto mesto, a to je Nenad Knežević Knez koji je večeras nastupio kao Leni Kravic.

Marija Kilibarda potrudila se da podigne tenziju, pa je prvo rekla da dalje ide Ana Kokić, onda je to isto saopštila Borisu Milivojeviću, sledeće ime koje je spomenula bilo je ime Sare Jovanović, a Knez i Aleksa ostali su da sačekaju konačnu odluku publike. Na kraju je voditeljka saopštila da je to Knez, a on se svima zahvalio i rekao da se odlično proveo tokom učešća u humanitarnom takmičenju Tvoje Lice Zvuči Poznato.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>