Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović na sceni kao Leona Luis! (Video)

U finalu šoua Tvoje lice zvuči poznato Sara Jovanović nastupila je izvodeći pesmu Leone Luis "Bleeding Love" i dominantno pokazala svoje glasovne sposobnosti, baš kako je i obećala.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović na sceni kao Leona Luis! (Video)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević i Lepi Mića zajedno otpevali Za Beograd! (Video)
Dvadesetogodišnja Sara koja je pobedila transformacijom u Kejti Peri, i sama je najavila da će finalno veče takmičenja Tvoje Lice Zvuči Poznato biti zaslužno da njen glas maksimalno dođe do izražaja, a čak je i Goca Tržan sa dugogodišnjom karijerom iza sebe, izjavila kako je mlada učesnica vokalno sposobnija od nje.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović - U finalu će moj glas doći do izražaja
Finalistkinja Prvog glasa Srbije, a sada i ovog serijala, nekoliko je minuta bila u koži prelepe Leone Luis. U pitanju je nastup sa dodele Britanskih nagrada, gde je ova britanska pop pevačica izvela svoj singl "Bleeding Love" koji je dugo bio hit broj jedan u Evropi. S obzirom da je pesma izuzetno teška, zadatak Sare Jovanović nije bio nimalo lak.

S obzirom da je Sara rekla da će joj glas na ovom nastupu doći do izražaja, Katarina Radivojević potvrdila je da je Jovanovićeva jedan od najboljih vokala koje je čula u životu, njenim komentarima pridružila se i Marija Mihajlović, a uprkos sukobu, Ivan Ivanović našalio se sa mladom pevačicom i rekao joj da je njeno pevanje večeras bilo izvanredno.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>