Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić otvorio finale kao kraljica popa Madona! (Foto+Video)

Aleksa Jelić u serijalu Tvoje lice zvuči poznato maksimalno je pokazao svoje vokalno i plesačko umeće, a večeras je izveo Madonin bezvremenski hit "Vogue" i kao kraljica popa završio svoje učešće u šou programu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić otvorio finale kao kraljica popa Madona! (Foto+Video)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić - Počeo sam kao Ceca, završavam kao Madona!
Aleksa je u finalnoj večeri na sceni imitirao fenomenalni nastup kraljice popa Madone sa dodela MTV nagrada iz 1990. godine inspirisan renesansom, gde je scenski nastup bio sam po sebi neverovatan bez ikakvih specijalnih efekata. Tako je i Aleksa izašao na scenu sa fantastičnom ekipom plesača, a lepezom i raskošnim kostimom je upotpunio lik pop kraljice.



Ivan Ivanović rekao je Aleksi da je prezentovao upravo ono što ovaj šou treba da predstavi publici, dok ga je Katarina Radivojević pohvalila što je doneo malo baroka u TLZP. "Ne da je ovaj šou stvoren za tebe, nego si ti preteča! Još od devedeset i neke godine", prokomentarisala je Marija Mihajlović.



Svoje učešće u spektakularnom šou humanitarnog karaktera Tvoje Lice Zvuči Poznato, Aleksa je započeo kao balkanska zvezda Ceca Ražnatović čijom je transformacijom kroz pesmu "Da raskinem s njom" odmah osvojio gledalište, a završio ga je kao prava svetska zvezda - Madona.

Pogledajte kako je izgledao njen nastup iz 1990. godine:



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>