Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović poljubila Jelenu Golubović u usta!

Jelena Jovanović i Jelena Golubović su se baš združile u poslednje vreme, i to toliko, da je mlada pevačica svoju novonastalu naklonost prema rediteljki izrazila i na krajnje neuobičajen način - poljupcem u usta!

Farma 5: Jelena Jovanović poljubila Jelenu Golubović u usta!



Grandova zvezda Jelena Jovanović danas je rediteljku Jelenu Golubović poljubila u usta! To se i nije baš dopalo njenom momku Edinu Škoriću, pa je između njih nastala manja prepirka.

Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović je pljuvala Edina i Jovanovićevu, a sada se liže sa njima!
Inače, dve imenjakinje združile su se tokom poslednjih dana, odnosno nakon svađe Jovanovićeve i Edina. Naime, njihova burna svađa animirala je sve farmere, koji su smatrali da je sve što oni čine čista taktika i gluma, i da nema veze sa ljubavlju. Takođe, prštale su i optužbe na račun pevačice, te se moglo čuti kako je "bolesno ljubomorna", "posesivna", kako zapravo ne voli Edina Škorića, i kako zrači negativnom energijom.

U celoj toj halabuci, Jelena Golubović stala je na stranu ovog para, jer kako je rekla, uvek će podržati ljubav! Od tada, često se dve imenjakinje mogu videti u drugarskom ćaskanju, a danas su vreme prekraćivale i pesmom i plesom, te je Jovanovićeva rediteljku podučavala i nekim plesnim pokretima.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>