Region

Svet

Goga Sekulić se pričestila u Americi (Foto)

Goga Sekulić je nakon najburnijeg perioda u svom životu otputovala u Ameriku na turneju, gde će se vratiti karijeri, ali i skloniti iz Srbije i malo se odvojiti od ružnih događaja koji su je potresali.

Goga Sekulić se pričestila u Americi (Foto)



Goga Sekulić u Majamiju: Igoru i meni nije bilo suđeno da ovde provedemo medeni mesec! (Foto)
Publika se mnogo uželela pevačice, pa su njeni nastupi odlično posećeni. Pored toga što skoro svake večeri peva, Goga redovno odlazi u crkvu, a u pauzama između koncerata odmara se na plaži. Popularna pevačica je boravak u Americi iskoristila da se nakon četiri nedelje posta pričesti u tamošnjoj srpskoj crkvi.

"Grad u kome se nalazi crkva zove se Džeksonvil. Tamo sam se pričestila i razgovarala sa sveštenikom. Svi znaju da redovno posećujem crkvu i da mi priče sa sveštenim licima mnogo pomažu", rekla je Goga Sekulić.



Nakon što se pričestila i posle razgovora sa sveštenicima, Sekulićeva je otišla u Majami, gde je odsela u vili porodičnih prijatelja, a pored Džeksonvila i Majamija, Goga nastupa u Vaterlu, Njujorku, Čikagu, Bostonu... U pauzama od nastupa uspeva da skokne do plaže, gde se odmara i sunča. Goga u Srbiju dolazi posle Nove godine.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>