Region

Svet

Farma 5: Katarina Grujić - Ugojila sam se jer me Jelena Golubović maltretira!

Katarina Grujić jedina je na Farmi uspela da se ugoji, dok su se usled nedostatka hrane u Lisoviću manje-više svi farmeri "prepolovili", a ovo je izjavio i Šeki Turković.

Farma 5: Katarina Grujić - Ugojila sam se jer me Jelena Golubović maltretira!



Nakon što je izbačen sa Farme, Šeki je sledeće večeri u studiju "Pink" televizije otvoreno rekao da se Katarina Grujić jedina ugojila od svih farmera iz ove sezone. Kada su se Jelana i Kaća posvađale, ponovo je došlo do spominjanja njene kilaže.

Naime, kada je Zadruga dozvolila farmerima da jednoglasno odluče koji će se farmer vratii na imanje, Jelena Golubović minirala je ostale farmere i nije htela da glasa za Borisa Stamenkovića jer je želela da se vrati Čupo Kalač, a posle te izjave svi farmeri bili su kivni na nju, dok je Borisova devojka Katarina bila najviše iznervirana. Marko Vukotić ponovo je spomenuo ovu situaciju i pitao rediteljku da li joj je imalo krivo što se Boris nije vratio, a Kaća je odmah osula paljbu po Jeleni: "Bog će te kazniti. Već jeste, pošto si bolesna i rahitična", vikala je pevačica, a Golubovićeva joj je u svom maniru odgovorila da je ona debela.

Katarina se onda još više iznervirala pa se opravdala: "Ja sam se ugojila zbog tebe! Zato što me ti psihički maltretiraš, zato se i gojim!".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>