Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Finale večeras uživo! Pobednika bira publika!

Popularni muzički šou program Tvoje Lice Zvuči Poznato približio se kraju i već je stigao do samog finala u kome će se preostalih pet finalista boriti za konačnu pobedu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Finale večeras uživo! Pobednika bira publika!



Tvoje Lice Zvuči Poznato okupilo je deset vrsnih takmičara koji su se pokazali kao izvanredni imitatori, pevači i šoumeni, a petoro njih prošlo je u samo finale: Sara Jovanović, Boris Milivojević, Aleksa Jelić, Nenad Knežević Knez i Ana Kokić.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Tresle su mi se noge u poslednjoj epizodi! (Foto)
Ovaj planetarno popularni šou zabavljao je gledaoce više od dva meseca, a kroz žiri su prošle brojne poznate ličnosti. Da će ovaj vikend biti u znaku TLZP-a govori i to što će se u gostima u emisiji "Žene" govoriti upravo o ovom takmičenju, a gošće će biti učesnice Sara Jovanović i Goca Tržan. Finalno veče okupiće svih deset takmičara, petoro finalista boriće se za pobedu, a pobednika će izabrati publika SMS glasovima, dok će petoro takmičara koji se nisu plasirali u finale nastupiti u revijalnom delu emisije.

Mirna Radulović večeras će premijerno izvesti svoju novu pesmu, a pored svega što je TLZP produkcija pripremila za večeras, najgledaniji i najočekivaniji trenutak svakako će biti objavljivanje pobednika. Večerašnja epizoda počinje u 21:05 na televiziji "Prva", a sva dešavanja prenosićemo direktno na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>