Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović pretukla Vesnu Rivas jastukom?! (Video)

Incident koji je obeležio današnji dan na imanju u Lisoviću jeste onaj koji se desio između Jelene Golubović i Vesne Rivas. Naime, rediteljka je u igri "jastučenja" navodno previše mlatnula pevačicu.

Farma 5: Jelena Golubović pretukla Vesnu Rivas jastukom?! (Video)



Jutros je Zadruga još sanjive farmere iznenadila novom igricom: tučom jastuka! Ovom zadatku su se farmeri uglavnom obradovali, te su dohvatili jastuke i krenuli da se njima gađaju.

U žaru "borbe" Jelena Golubović je jastukom krenula na Vesnu Rivas, i navodno, prejako je udarila. Vesna Rivas odmah je krenula da zapomaže i da se hvata za glavu, te su i ostali farmeri skočili i krenuli da napadaju rediteljku.

Rivasova je dugo nakon toga bila uznemirena, te se uz suze žalila na bolove, dok ju je Zorica pridržavala pod ruku, i govorila: "Auu na šta je sve ona spremna! Pa da ti nisi ušla ovde, ja ne bih imala pojma!"

"Sve me boli... sva sam otečena i crvena, nisam mogla ni šminkom da sakrijem", žalila se kasnije Vesna, čašćavajući rediteljku psovkama i uvredama. S druge strane, rediteljka je tvrdila da je uopšte nije jako udarila. "Ona je digla frku kao da sam joj razbila glavu! Mene su čak i jače udarali", kazala je ona.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>