Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić se vratio na imanje nakon ukazane lekarske pomoći - U**o sam se od straha! (Video)

Edinu Škoriću toliko je pozlilo nakon žestoke svađe sa Jelenom Jovanović, da je morala da reaguje i Hitna pomoć. Bivši odbojkaš je morao privremeno da napusti imanje, a njegov povratak najviše je obradovao mladu pevačicu.

Farma 5: Edin Škorić se vratio na imanje nakon ukazane lekarske pomoći - U**o sam se od straha! (Video)



Farma 5: Edinu Škoriću pozlilo od svađanja! Jelena Jovanović bila uz njega i čekala pomoć lekara! (Video)
Kada se Edin Škorić vratio na imanje nakon ukazane lekarske pomoći, Jelena Jovanović potrčala mu je u zagrljaj i dugo ga nije puštala. Sve dotadašnje razmirice među njima bile su zaboravljene!

Edin je svojoj devojci ispričao koliko mu se bilo slošilo, te da mu je lekar objasnio da je doživeo napad panike, da mu je kalcijum drastučno pao, te da mu je zato i pozlilo.

Farma 5: Edin Škorić - Izgubio sam svest zbog napada panike, mislio sam da ću se ugušiti!
"Nisam mogao da dišem... ruke su mi utrnule, nisam osećao prste", pričao je Edin Jeleni. "U**o sam se od straha! Mislio sam da ću se ugušiti", govorio je on, a kada je video koliko je sve to uzrujalo njegovu devojku, počeo je da joj se izvinjava.

"Izvini, nisam mogao da se kontrolišem... I čim pomislim da se ti potresaš, meni je još gore", kazao je Edin, a Jelena ga nije puštala iz zagrljaja.

Nakon ove nemile epizode, ovaj par je zaboravio na sve ružne reči i uvrede. Ljubav je opet planula, te se njih dvoje više nisu uopšte odvajali.



Autor: T.I.
foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>