Region

Svet

Lepa Brena najavila novu pesmu i odala tajnu: Drugarice i ja volimo da štipkamo Deda Mraza! (Foto+Video)

Lepa Brena svojim obožavaocima spremila je poseban novogodišnji poklon: novi singl "Ljubav čuvam za kraj", koji će premijerno biti emitovan u subotu, 28. decembra, u 9 časova na radiju "Pingvin".

Lepa Brena najavila novu pesmu i odala tajnu: Drugarice i ja volimo da štipkamo Deda Mraza! (Foto+Video)



Balkanska zvezda Lepa Brena gostovala je na radio stanici "Pingvin", a povod je i više no lep - pevačica je najavila svoj novi singl, koji će premijerno biti emitovan sutra, upravo na "Pingvinu", od 9 časova.

Lepa Brena novom frizurom najavljuje novu pesmu (Foto)
U emisiji "Vikend sa Zeletom", Brena je sa voditeljem u opuštenoj atmosferi ćaskala kako o novom singlu, tako i o brojnim drugim stvarima, te je u jednom momentu odala i jednu tajnu!



Naime, na pitanje voditelja Zeleta da li je posećuje Deda Mraz, Brena je rekla kako se u porodici Živojinović, dok su sinovi bili tek dečaci, svake Nove godine dovodio Deda Mraz i ceo doživljaj snimao kamerom, kako bi deca imala uspomenu. Onda, Brena je nastavila da priča o Deda Mrazu, te publiku počastila i jednom ekskluzivom!

PREMIJERA: Lepa Brena objavila novi album! Poslušajte sve pesme! (Video)
"Odaću vam jednu tajnu... Mi uvek nađemo nekog zgodnog Deda Mraza, i onda zovnemo drugarice i napravimo šalu, pogotovo za neke moje drugarice koje ne znaju, pa napravimo doživljaj! Sednemo mu u krilo, pa se slikamo, pa ga ljubimo, pa ga štipamo... na neki način ga izmaltretiramo, pa se smejemo! To nam bude fenomenalan doživljaj! Ali sad kad sam otkrila tajnu, mislim da to nisam smela da kažem", ispričala je pevačica kroz smeh.

Novu pesmu Lepe Brene "Ljubav čuvam za kraj", premijerno poslušajte sutra na talasima radio "Pingvina", a do tada, zavirite u delić singla koji nesumnjivo pretenduje na status hita:



Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>