Region

Svet

Vlado Georgiev na Clubbing Tour-u: Pogledajte kako je bilo na nastupu u Tuzli! (Foto+Video)

Vlado Georgiev započeo je svoj popularni Clubbing Tour u sklopu kojeg je posetio Suboticu, Beč, Tuzlu, a sledi Loznica u kojoj će kao i u prethodnim klubovima napraviti sjajnu atmosferu.

Vlado Georgiev na Clubbing Tour-u: Pogledajte kako je bilo na nastupu u Tuzli! (Foto+Video)



Vlado Georgiev nastupio u Tuzli: Kakav dobar provod i kakav divan svet! (Foto)
Popularni kantautor Vlado Georgiev pokazao je mnogo puta da svojom komunikacijom sa publikom i samom pojavom pred kamerama prosto pleni, a tako je bilo i na njegovim nastupima u sklopu Clubbing Tour-a. Pre nego što je Vlado nastupio održana je pres konferencija na kojoj je pevač pričao o prethodnim iskustvima. O tome kako je nekada svirao sa Dinom Dvornikom, kao i da je svoj Clubbing Tour počeo iz razloga što su nastupi izuzetno skupi kada je dobra produkcija u pitanju.


Foto: ScreenShot Youtube

"Nastupi su dosta skupi, kada je velika produkcija u pitanju, i nisu dostupni manjim gradovima i uopšte vrlo je teško doći svuda gde ima publike. Tako da sam ovaj put odlučio da napravim Clubbing Tour da bih mogao doći i u manja mesta i biti vrlo pristupačan, i doći kod svoje publike", ispričao je Vlado, a spomenuo je i šestogodišnji rad na svom albumu "Daljina": "Šest godina sam radio na ovom albumu i u jednom trenutku sam se malo bio i zasitio i putovanja i sviranja. Čovek treba da zna da stane kad je najslađe, a ne da srlja i da stalno radi. Treba nekad malo i odmoriti, sagledati minuli rad i na osnovu toga doneti sud i formirati predstojeće ciljeve. Tako sam i ja sada u jednoj pauzi snimanja. Mada, ljudi zaboravljaju da sam često izbacivao singlove, što sada niko ne računa kao album".

Kao veliki borac protiv piraterije, Vlado je rekao da nije zadovljan distribucijom kada je Bosna u pitanju, te se u svom maniru našalio kako je čuo da "ima frajer, bolan, koji ga napravi za dve marke". Vlado Georgiev se svrstava u izuzetne muzičare i pevače, a kao kantautor stavlja svoj pečat na svaki tekst, muziku i album, pa samim tim očekivano naginje perfekcionizmu. Šest godina provedenih u radu na jednom albumu govori dovoljno o tome koliko sebe daje u ono što radi i koliko ulaže u svoju karijeru, a na pres konferenciji održanoj u Tuzli prokomentarisao je uopštenu situaciju na estradi: "Tu i tamo vrlo često se pojavi nešto jako interesantno, ali i dalje, moramo biti iskreni, ja mislim da kod nas u regionu hara šund i kič. Desilo se nešto što nije trebalo da se dozvoli, da se pojavi "Pink" ili tako neke katastrofalne televizije koje propagiraju šund i kič. To je naravno kao epidemija, odmah se širi i na male radio stanice i televizije i to je nešto što zahteva ozbiljnu borbu. Ako sutra imate decu koju treba da vaspitate,  mnogo je korisnije da slušaju pop muziku nego neke drugorazredne, bezvredne i vulgarne tekstove". Ostatak pres konferencije možete pogledati na video snimku.



Clubbing Tour Vlado je započeo nastupom u Subotici 20. decembra u klubu "Sax", a već sledećeg dana pevao je u Beču, u klubu "B1". nakon toga usledila je Tuzla gde je očekivano napravio fantastičan provod i pozitivnu energiju podelio sa prisutnim gostima u klubu "Viva".

Da je na ovom nastupu ponovo oduševio svoje fanove i ispunio njihova očekivanja svedoči i foto galerija, u kojoj možete pogledati delić atmosfere iz kluba "Viva", a već u nedelju, 29. decembra Clubbing Tour se nastavlja u Loznici u klubu "Seizmos".



Autor: M.P.
Foto: Tuzlarije.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>