Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas i Jelena Golubović se umalo potukle! Pevačica preti ubistvom!

Svađe na Farmi sve su teže i ozbiljnije, a u toku jučerašnjeg dana Vesna Rivas i Jelena Golubović došle su do tačke da je pevačica rediteljki pretila ubistvom.

Farma 5: Vesna Rivas i Jelena Golubović se umalo potukle! Pevačica preti ubistvom!Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović je pljuvala Edina i Jovanovićevu, a sada se liže sa njima!
Jelena Golubović pričala je o sinu Vesne Rivas, na način koji pevačici nikako ne odgovara, a onda je izbila svađu između njih, koja je počela nizom psovki Vesne Rivas upućenih rediteljki, a između ostalog nazvala ju je i đubretom:

"Đubre neotesano! Nemaš ni dece, ni kučeta, ni mačeta! Nesrećo, mene ovde nećeš provocirati kao što si mogla glupog Miću i Čupu, đubretaro. Ubiću te!", vikala je Vesna Rivas. Iako su svađe bile poprilično teške, retko se dešavalo da neko do sada preti i ubistvom. Jelena se posle toga bunila što je bila polivena vodom, ali se Vesna branila slučajnim potezom.

"Nisam te ni pipnula, nego sam udarila šakom o sto, a voda se sama prosula", pravdala se pevačica koja se umalo ponovo potukla sa jednom od farmerki, a po završetku svega izašla je iz prostorije sa suzama u očima.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>