Region

Svet

Haris Džinović: Neću se odreći brkova, oni su mi detektori za otkrivanje erogenih zona

Kralj kafanske muzike Haris Džinović, koji će 27. i 28. decembra tradicionalno održati koncerte u beogradskom Sava centru, prokomentarisao je svoj dugogodišnji prepoznatljivi imidž koji, kaže, nema nameru da menja.

Haris Džinović: Neću se odreći brkova, oni su mi detektori za otkrivanje erogenih zona



Svi znamo da su šešir i brkovi zaštitni znak Harisa Džinovića. Pevač je istakao da šešir nosi zato što mu dobro stoji, dok je za svoje brkove rekao da su mu detektori za otkrivanje erogenih zona.

PREMIJERA: Haris Džinović - Kalup tvoga vrata! Pogledajte novi spot! (Video)
"Svi misle da nosim šešir zato što sam ćelav, a nije tako. Nosim ga zato što mi dobro stoji i to nije samo moje, već i mišljenje mnogih. Danas je, uostalom, moda brijanja do glave, tako da ne bih imao problem da se obrijem. Inače, šešir sam stavio kad sam počeo da pevam u grupi "Sar E Roma", zbog imidža, i više ga nisam skinuo. Taj šešir je ubedio sve da sam Rom iako jedini u grupi to nisam bio. Brkove sam, s druge strane, pustio od gimnazije, to je bila moda jer je bio aktuelan hipi pokret. I neću ih se odreći. Brkovi su detektori za otkrivanje erogenih zona (smeh)", rekao je popularni kralj meraka.

Legendarni Haris Džinović je nedavno objavio spot za pesmu "Kalup tvoga vrata", koju je premijerno izveo u šou programu "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na Prvoj televiziji.

Autor: B.B.
Izvor: Blic, Telegraf
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>