Region

Svet

Vlada Mandić i Dragana Mićalović: Na pomolu nova ljubavna veza?

Nekadašnji rukometni reprezentativac Vlada Mandić tek što je okončao dugogodišnju vezu sa glumicom Marijom Petronijević, već se "bacio" na novo osvajanje. I to nekadašnje simpatije, mlade glumice Dragane Mićalović.

Vlada Mandić i Dragana Mićalović: Na pomolu nova ljubavna veza?



Vlada Mandić i Marija Petronijević okončali svoju vezu!
Bivši rukometaš bio je jedan od gostiju na televiziji "Skaj plus", a u emisiji je sedeo tik do mlađe sestre Slobode Bobe Mićalović, lepe Dragane. U prisustvu voditelja razmenljivali su osmehe, a budući da Vladina sada već bivša devojka Marija od nedavno radi na pomenutoj televiziji, ovakvo flertovanje joj je jako zasmetalo.

"Marija je bila jako ljuta kada je čula da će Vlada gostovati na televiziji na kojoj ona radi, i to još sa Draganom, prema kojoj je ranije gajio simpatije, što je njoj poznato. Nije želela da prećuti ovu situaciju iako više nisu u ljubavnoj vezi, pa je nakon završenog snimanja, srela Vladu i rekla mu u lice sve što je imala" rekao je za "Alo" izvor sa lica mesta koji je dodao da je možda na pomolu i nova ljubavna veza između bivšeg sportiste i mlade glumice.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>