Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nikola Rađen - Siguran sam da će moja Ana da pobedi

Nikola Rađen, naš proslavljeni vaterpolista, ali i i suprug finalistkinje šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Ane Kokić, uveren je da će njegova lepša polovina odneti pobedu u spektakularnom šouu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nikola Rađen - Siguran sam da će moja Ana da pobedi



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić - Od mene očekujte spektakl za finale!
Vaterpolista Nikola Rađen za emisuju "Exkluziv" osvrnuo se za godinom koja je na izmaku, te zaključio da je i više no zadovoljan onim što je postigao u 2013. godini. Ponosan je kako na svoj poslovni uspeh, četiri titule koje je osvojio, tako i na uspeh svoje supruge, popularne pevačice Ane Kokić, koja je osvojila najširu publiku učešćem u šouu Tvoje lice zvuči poznato.

"S klubom sam osvojio četiri titule, živ sam, zdrav i uspešan, kao i moja porodica", rekao je Nikola, a potom se osvrnuo i na šou fenomenalnih VIP imitatora, u kojem ćemo njegovu suprugu gledati u super finalu.

"Još pre dve nedelje sam joj rekao da će da pobedi", sa osmehom je zaključio suprug Ane Kokić.

Inače, Ana će u finalnoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" nastupiti kao pevačica Pink, i to u izuzetno zahtevnoj koreografiji za numeru "Try".  S obzirom da se nebrojeno puta pokazala kao izvanredan imitator, i da važi za favorita, ne sumnjamo da će i u koži Pink još jednom briljirati.

Autor: T.I.
Foto: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>