Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić - Od mene očekujte spektakl za finale!

Ana Kokić, finalistkinja šoua "Tvoje lice zvuči poznato", od mnogih je viđena kao jedan od favorita za pobedu, a verujemo da će ovakva očekivanja sigurno opravdati, jer, kako kaže, za subotu sprema spektakularni nastup.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić - Od mene očekujte spektakl za finale!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Finale u subotu! Pobednika bira publika SMS glasovima!
Takmičari šoua Tvoje lice zvuči poznato uveliko pripremaju svoje finalne nastupe. Jedna od finalistkinja, Ana Kokić, potvrdila je da će u ulozi pevačice Pink, gledaoce iznenaditi spektalkularnim nastupom.

"Izabrala sam jedan od najtežih nastupa pevačice Pink i mislim da ću zaista ovim finalnim nastupom staviti tačku na sve nastupe do sada", priča Ana.

Baš zbog toga što je za pesmu "Try", koju je Ana odabrala, pevačica Pink imala veoma tešku koreografiju, pripreme nisu ni najmanje jednostavne.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Bivši takmičari ponovo u akciji - Sneki kao Alabina, Tamara kao Kajli Minog!
"Pripreme su veoma naporne, koreografija je teška, ali mislim da vredi truda i da gledaoci od mene mogu da očekuju spektakularan finalni nastup", otkriva Ana Kokić.

Ana dodaje i da je veoma uzbuđena i da jedva iščekuje finalno veče, ali i da joj plasman u finalu nije bitan.

"Veoma sam uzbuđena zbog svog nastupa. Međutim, nije mi bitno ko će da pobedi. Bitno je da sve ispadne kako treba, da se svi dobro zabavimo i da novac na kraju ode u prave ruke", zaključila je Ana Kokić.

Autor: T.I.
Izvor: prva.rs
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>