Region

Svet

Jelena Tomašević peva sa Cecom na Trgu republike za Novu godinu! (Foto+Video)

Jelena Tomašević i Svetlana Ceca Ražnatović prirediće Beograđanima pravo iznenađenje u noći 31. decembra, kada će ispred Skupštine na Trgu republike zajedno sa njima ispratiti staru i ući u Novu 2014. godinu.

Jelena Tomašević peva sa Cecom na Trgu republike za Novu godinu! (Foto+Video)



Gostujući u jutarnjem programu radija S Jelena Tomašević bila je okružena brojnim fanovima. Svi oni okupili su se u okviru akcije "Doručak sa zvezdama" kako bi upoznali ovu popularnu pevačicu, razgovarali sa njom, slikali se ali i čuli je kako ona to peva uživo i to u ranim jutarnjim časovima.

Jelena Tomašević u Barseloni oduševljena gestom kompozitora: Dobila svoj portret koji je lično nacrtao (Foto)
Ipak, voditelji emisije "Dobro jutro, Srbijo" Natalija Milosavljević i Ivan Milovanović imali su dovoljno vremena da joj postave i par pitanja i tako saznaju ekskluzivne informacije.

Jel istina da ćeš za Novu godinu pevati besplatno? - pitao je pevačicu voditelj na šta je ona odgovorila: "Istina je, biću tu u Beogradu na Trgu, pevaću 45 minuta, sat vremena".

Osim toga, Jelena je priznala da je tačno da je trebalo da učestvuje u šou Tvoje lice zvuči poznato: "Jeste, ali nisam imala vremena zbog nekih svojih privatnih obaveza tako da nisam mogla da prihvatim, ali gledam redovno", rekla je ona i dodala koga bi sve mogla da imitira. "Mogla bih da imitiram Bijonse, Vitni Hjuston, Adel, možda Ejmi Vajnhaus, možda Robi Vilijamsa, Miroslava Ilića...dala bih sve od sebe. Volela bih da imitiram i Bebi Dol."



Druženje sa pevačicom nastavljeno je u "S kafeu" gde je Jelena zapevala, družila se sa fanovima i gde su svi zajedno doručkovali.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>