Region

Svet

Farma 5: Katarina - Golubovićka, rahitična si i bolesna! Jelena - A ti si debela!

Poznato je da Katarina Grujić ne može očima da vidi Jelenu Golubović, a ta netrpeljivost naročito je eskalirala kada rediteljka nije želela svoj glas da da Borisu Stamenkoviću za povratak na imanje.

Farma 5: Katarina - Golubovićka, rahitična si i bolesna! Jelena - A ti si debela!



Ovog puta, Marko Vukotić bio je taj koji je podgrejao netrpeljivost na relaciji Katarina Grujić - Jelena Golubović. Naime, crnogorski maneken ponovo je pokrenuo priču o tome kada rediteljka nije htela da se solidariše sa ostalim farmerima, i time omogući povratak Borisa u Lisović.

"Kaži mi, iskreno, da li ti je u jednom momentu bilo krivo što se Boris nije vratio", upitao je crnogorski maneken, a rediteljka je počela da obrazlaže kako je to kompleksno pitanje.

Onda je naravno uskočila Katarina, te počela da viče. "Bog će te kazniti, to jest već te je kaznio pošto si toliko bolesna i rahitična", rekla je ona, na šta joj je Golubovićeva mirnim tonom uzvratila - "A ti si debela".

"Ja sam se ugolija zbog psihičkog maltretiranja koje trpim od tebe", odgovorila je Grujićeva, za koju su, inače, svi farmeri konstatovali da je jedina kojoj je pošlo za rukom da se ugoji tokom rijalitija.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>