Region

Svet

Zorica Brunclik: Gledam stare snimke i smejem se svom nekadašnjem oblačenju!

Pevačica sa zavidnom karijerom, Zorica Brunclik, sledeće godine proslaviće ukupno četrdeset godina trajanja na sceni, a tim povodom za svoju publiku priprema čak nekoliko iznenađenja.

Zorica Brunclik: Gledam stare snimke i smejem se svom nekadašnjem oblačenju!



Zorica Brunclik: Promenila bih boju kose ako bi mi debelo platili
Estradna zvezda, pevačica narodne, izvorne i novokomponovane muzike, osvrnula se na brojne uspehe iza sebe, kao i na celokupnu karijeru. Osim beogradskog, planira koncerte u još nekoliko gradova Srbije.

"Mnogo stvari o sebi sam zaboravila, pa ću se u novoj godini podsetiti na sve što sam u karijeri uradila", rekla je Zorica Brunclik. "Počinjem da listam diskografiju, da se prisećam pesama koje sam maltene zaboravila. Gledam i neke stare snimke, smejem se svojim pojavama. Nikada izjavama. Često se zapitam na čemu sam bila kada sam oblačila pojedine komade."

Zoricu je u estradne vode uveo pokojni pevač Bora Spužić Kvaka. Nakon pet godina pevanja po kafanama, Zorica je 1975. godine za taašnji PGP RTB snimila singl ploču sa naslovnom numerom "Ne daj da nas rastave". Ploča je izdata u tiražu od 300.000 primeraka, što je Brunclikovu uvelo na velika vrata jugoslovenske muzičke scene. Od tada je snimila više od 25 albuma.

"Mnoge kolege prepevale su moje pesme, a mlađa publika i ne zna da su moje. Neka, sve je divno osim zaborava. To ne znači da sam ja završila. Radim više nego ikada", poručila je kroz osmeh pevačica.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: I.M.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>