Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Čeka vas uzbudljivi Hobit - Šmaugova pustošenja 3D! (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, Svet Plus vam poklanja 3x2 ulaznice za 3D projekciju dugoočekivanog nastavka uzbudljive trilogije "Hobit: Šmaugova pustošenja", koji ne prestaje da puni bioskopske sale.

Vodimo vas u bioskop: Čeka vas uzbudljivi Hobit - Šmaugova pustošenja 3D! (Video)



Troje najbržih koji svoje ime, prezime i broj telefona pošalju na e-mail [email protected] imaće priliku da u 18 sati u bioskopu Tuckwood pogledaju uzbudljiv drugi deo epskog spektakla koji je u prvom vikendu prikazivanja u svetu inkasirao 204,875,000 $ što ga stavlja na prvo mesto BoxOffice liste!

Hobit: Šmaugova pustošenja napunio bioskopske sale! (Foto+Video)
U filmu "Hobit: Šmaugova pustošenja" Oskarom nagrađenog reditelja Pitera Džeksona nastavlja se avantura poznatog Hobita, Bilba Baginsa, koji sa čarobnjakom Gandalfom i 13 Patuljaka, pod vođstvom Torina Hrastoštita, idu u epski poduhvat - da povrate davno izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor. Družina je uspela da preživi prvo, neočekivano putovanje i sada su krenuli ka Istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože - Beorna i najezdu džinovskih paukova. Nakon što su pobegli iz zamki opasnih Šumskih Vilovnjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne Planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada. Moraju se suočiti sa bićem strašnijim od bilo čega drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost, već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja. Sa zmajem Šmaugom.



Pogledajte trejler ove epske fantastike koja ni vas neće ostaviti ravnodušnima.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>