Region

Svet

Farma 5: Romana Panić šokirana ljubomorom Jelene Jovanović - Izvini, ali to nije ljubav, to je bolest!

Sinoć su na Farmi ponovo održana suđenja, a u centru dešavanja našao se odnos Jelene Jovanović i Edina Škorića, koji su se u poslednje vreme poprilično svađali, a na kraju čak i izvređali koristeći psovke.

Farma 5: Romana Panić šokirana ljubomorom Jelene Jovanović - Izvini, ali to nije ljubav, to je bolest!



Farma 5: Edin ispričao Ivanu sve što mu je na duši - Jelena kao da namerno pravi problem (Video)
Jedno od suđenja bilo je posvećeno upravo njihovom odnosu i Jeleninoj ljubomori kada je Marijana Leontijević u pitanju. Dok je suđenje trajalo i raspravljalo se o pomenutoj ljubomori, isplivala je i scena koja je potresla Jelenu Jovanović, kao i to da joj smeta što Edin flertuje sa Marijanom.

Romana Panić nije mogla da ignoriše sve što se govori, pa se u jednom trenutku obratila Jovanovićevoj: "Čekaj! Marijana te je zamolila da joj doneseš vode, ali ti nisi mogla jer su te bolela leđa. Edin je to uradio umesto tebe, i doneo joj vode. I ti si zbog toga napravila ljubomornu scenu?! Izvini, ali to nije ljubav, već bolest!", rekla je Romana.

Uprkos brojnim raspravama i konstantnoj ljubomori, Zorica Marković smatra da je cela priča između Edina i Jelene nameštena kako bi se postigla popularnost, kao i da pevačica sada glumi žrtvu jer je poslednja nedelja u toku.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>